WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ο life coach μας μαθαίνει να αντιμετωπίζουμε τους τοξικούς ανθρώπους


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

11 Ιουλίου 2017

pexels-photo-289222.jpeg

Κάποιοι από εσάς ίσως βιώνετε μία ακόμη πιο δύσκολη περίπτωση.  Αν αυτός που σας ρουφά την ενέργεια  είναι η γυναίκα σας, ο γονιός σας ή το παιδί σας? Αν βλέπετε κάποιον σε καθημερινή βάση που σας στεγνώνει από ενέργεια? Πρέπει να μάθετε να «αποσυνδέεστε» από τους τοξικούς ανθρώπους. Μπορείτε βέβαια να συνεχίσετε να αγαπάτε αυτό το άτομο, μπορείτε να περνάτε χρόνο μαζί του, αλλά μην συνδεθείτε με το δράμα του. Μην αντιδράτε στα αρνητικά πράγματα που σας λέει. Μάθετε να αποσυνδέεστε συναισθηματικά. Αν δεν το κάνετε, τότε είναι θέμα χρόνου να πληρώσετε το τίμημα.

Αυτό που μπορεί να σας εκτροχιάσει από το να κατορθώσετε το σχέδιο που θέλετε να δημιουργήσετε για την τέλεια ζωή σας, δεν προέρχεται όμως από κανέναν άλλον. Αυτό είναι χειρότερο από οποιαδήποτε λέξη ή πράξη, του οποιουδήποτε Κλέφτη Ονείρων. Είναι οι δικές σας ανασφάλειες και φόβοι, που εξελίχθηκαν σε πεποιθήσεις, πεποιθήσεις που σας έχουν μπλοκάρει περισσότερο απ’ ότι φαντάζεστε. Κατ’ ουσίαν, ΕΣΕΙΣ και μόνον ΕΣΕΙΣ είστε ο κλέφτης των Ονείρων σας.

Εδώ είναι που πρέπει να αναγνωρίσετε τις δικές σας αποδυναμωτικές  πεποιθήσεις που σας έχουν ‘’φρενάρει’’, ή θα μπορούσαν να σας σταματήσουν από την επίτευξη των στόχων σας.

Από τον Δημήτρη Τσέλιο, Σύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης & Συνεργάτης - Εισηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο τμήμα Life Coaching και Συμβουλευτική. Life Coaching by Dimitris Tselios

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.