WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να ξεπεράσεις πιο εύκολα ένα χωρισμό


19 Ιουλίου 2017

red-love-heart-alone-6068.jpg

Ανακάλυψε τα οφέλη της άσκησης

Η σωματική δραστηριότητα απελευθερώνει τις ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας, ενώ μειώνει τις ορμόνες του στρες. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι αερόβιες ασκήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε μείωση των βασικών συμπτωμάτων της κατάθλιψης και να ενισχύσουν τη διάθεση σου. Δοκίμασε να ασχοληθείς με κάποιο άθλημα που σε ευχαριστεί ή γράψουν στο γυμναστήριο και πάρε μαζί και μια φίλη σου.

Ανακάλυψε ξανά τη δημιουργικότητά σου

Όταν κάνεις κάτι δημιουργικό μειώνονται τα επίπεδα του στρες και βελτιώνεται η διάθεσή σου. Επιπλέον έχεις μια αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας. Δοκίμασε να γραφτείς σε μαθήματα ζωγραφικής, γλυπτικής ή μάθε να πλέκεις.

 Ανακάλυψε ξανά το στυλ σου

Για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό δεν χρειάζεται να κόψεις ή να βάψεις τα μαλλιά σου. Μπορεί όμως να περιποιηθείς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί το αξίζεις. Κάνε μια αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σου και σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Βίωσε νέες εμπειρίες

Και δεν εννοούμε ερωτικές εμπειρίες, αλλά να δοκιμάσεις νέα πράγματα, ώστε να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις που δεν θα συμπεριλαμβάνουν τον πρώην σου. Μπορεί να γίνεις τουρίστας στην ίδια σου την πόλη. Σίγουρα υπάρχουν μέση που δεν τα έχεις επισκεφτεί και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.