WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όταν έρχεται η στιγμή να κάνετε σεξ μετά το χωρισμό


3 Αυγούστου 2017

sex.jpg

Τον πρώτο καιρό μετά το χωρισμό και ενώ έχετε διανύσει τη φάση της περισυλλογής, περνάτε καλά, μερικές φορές μάλιστα απορείτε γιατί τόσο καιρό ήσασταν σε σχέση. Στην πορεία όμως σκέφτεστε το σεξουαλικό κομμάτι, γιατί έχει περάσει καιρός που δεν έχετε έρθει σε σεξουαλική επαφή με κάποιον μετά το χωρισμό. Και ενώ είχατε συνηθίσει να κάνετε σεξ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, τώρα που είστε αδέσμευτες τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Και τώρα τι γίνετε;

Διαβάστε επίσης: Πώς να ξεπεράσεις πιο εύκολα ένα χωρισμό

Έρχεται λοιπόν εκείνη η στιγμή που εμφανίζεται ένας γνωστός από τα παλιά. Βγαίνετε μαζί, ανταλλάσετε απόψεις και γενικά υπάρχει επικοινωνία. Και ενώ σας αρέσει η παρέα του, φοβάστε, διστάζετε να προχωρήσετε στο επόμενη βήμα, μπορεί να νιώθετε και κάποιες τύψεις γιατί η επικοινωνία με τον πρώην δεν έχει σταματήσει. Όμως η μέρα που θα σας καλέσει σπίτι του είναι αναπόφευκτη και φυσικά δέχεστε την πρόσκληση. Και οι δυο γνωρίζετε εξ αρχής που θα καταλήξει η βραδιά. Σας βρίσκει λοιπόν το ξημέρωμα στο κρεβάτι του μετά από ένα τέλειο σεξ. Τι γίνεται όμως μετά; Τα σενάρια είναι πολλά και η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Μπορεί να καταλήξετε πάνω από το κινητό σας περιμένοντας να χτυπήσει και να είναι εκείνος. Όμως αυτό δεν συμβαίνει ποτέ και τότε είναι που σας κόβονται τα φτερά και πιστεύετε ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ ξανά να βρείτε ένα σύντροφο και θα μείνετε για πάνα μόνες. Όμως ψυχραιμία δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε, ακόμα και να καταλάβετε ότι για εκείνος ήταν απλά ένα one night stand. Ηρεμίστε, αφήστε να περάσουν λίγες μέρες και θα διαπιστώσετε ότι θα τον σκέφτεστε όλο και λιγότερο και στο τέλος δεν θα τον αναζητάτε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να ζήσετε λίγο ως single, ώστε  να καθαρίσει το μυαλό σας και να καταλάβετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.