WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω αν σε θέλω


3 Αυγούστου 2017

men-2424928-960-720.jpg

Δεν είστε οι μόνοι. Το θέμα «η παρέα του άλλου» είναι ένα ζήτημα που απασχολεί περισσότερο τα ζευγάρια απ’ ότι το παραδέχονται κι ο λόγος είναι απλός. Ακόμη κι όταν δεν ταιριάζουμε με τους φίλους του/της, ακόμη και όταν τους αντιπαθούμε ξέρουμε πόσο σημαντικό πράγμα είναι η παρέα, το βλέπουμε από τη δική μας καθημερινότητα. Εδώ που τα λέμε οι φίλοι υπήρχαν στη ζωή του/της πριν από εμάς, εμείς είμαστε το νέο πρόσωπο, εμείς μπαίνουμε κάπου που υπάρχουν ήδη κανόνες και καλούμαστε να μάθουμε να παίζουμε με αυτούς. Τι γίνεται όμως όταν δε θέλουμε (κι έχουμε τους λόγους μας γι’ αυτό);

«Τους βαριέμαι λίγο», λέει η Δέσποινα. «Ποιους;», ρωτώ γιατί η κουβέντα ειπώθηκε ξεκρέμαστη. Πριν από λίγο μιλούσαμε για τις κατσαρίδες που δεν αντέχουμε ούτε να τις εξοντώνουμε και προφανώς δεν μπορούσα να κάνω τη σύνδεση. «Τους φίλους του», απάντησε η Δέσποινα. Είχε έρθει ο καιρός επιτέλους να το ομολογήσει. Ήταν ένα χρόνο μαζί με τον Ηλία. Ήταν καλά μαζί. Δεν ήταν καλά μαζί με τους φίλους του. Έβγαιναν και το μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν τα ποδήλατα, λογικό αφού ήταν μια παρέα που γνωρίστηκε σε ποδηλατάδες στον Υμηττό κι ενώ ήταν πολύ έξυπνα, δραστήρια παιδιά, το πάθος τους για το χόμπι που έκαναν ήταν τόσο μεγάλο που μονοπωλούσε τις κουβέντες τους. Κι εντάξει, μια, δυο, τρεις φορές που δεν πήγε μαζί τους, του είπε «βγες με τους φίλους σου να ξεσκάσεις», αλλά πόσες φορές να το πει αυτό όταν ο Ηλίας την καλεί κάθε, μα κάθε, φορά; Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.