WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί επιλέγετε πάντα λάθος συντρόφους;


9 Αυγούστου 2017

pexels-photo-289237.jpeg

Για να καταφέρετε να δώσετε απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα πρέπει να ανατρέξετε στο παρελθόν. Όλοι οι άνθρωποι κουβαλάνε τα δικά τους βιώματα, συναισθήματα και εμπειρίες του παρελθόντος. Οι επιλογές ενός ατόμου οφείλονται στις εμπειρίες και τα βιώματα του. Το παρελθόν είναι εκείνο που διαμορφώνει την προσωπικότητά μας και μας κάνει ξεχωριστούς. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ενώ έχουμε υποσχεθεί στον εαυτό μας ότι δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια λάθη, συνεχίζουμε να επιστρέφουμε στα ίδια και τα ίδια.

Διαβάστε εδώ: Πώς θα διατηρήσετε τον έρωτα ζωντανό

Μια ακόμα αιτία που επιλέγετε λάθος συντρόφους είναι ότι δεν μπορείτε να είστε χωρίς σχέση. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι είναι καλό να μένει κανείς μόνος για κάποια χρόνια, έτσι ώστε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και να μπορέσει να συνάψει αργότερα μια υγιής σχέση. Δυστυχώς όμως μετά από τα 30 έτη είναι όλο και πιο δύσκολο για ένα άτομο να μείνει χωρίς σχέση. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές συντρόφου για λάθος λόγους.

Κι όμως υπάρχει σωτηρία

Γνωρίστε καλά τον εαυτό σας.  Μήπως ο εσωτερικός σας κόσμος λειτουργεί ως μαγνήτης των λάθος ανθρώπων;

Αποκτήστε περισσότερη αυτοπεποίθηση.  Να θυμάστε πως εσείς οι ίδιες είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής σας και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Να είστε αληθινές. Μην συμβιβάζεστε με καταστάσεις προκείμενου να αποκτήσετε μια σχέση που τόσο πολύ θέλετε.

Μην φοβηθείτε να επικοινωνήσετε αυτό που είστε από την πρώτη στιγμή. Να είστε ο εαυτός σας.

Ζητήστε τη γνώμη των φίλων σας. Να είστε προετοιμασμένες για την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.