WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να προετοιμαστείτε για μια καινούρια σχέση μετά από έναν χωρισμό


3 Σεπτεμβρίου 2017

pexels-photo-219776.jpeg

Η επιστροφή στον κόσμο του φλερτ και του έρωτα σημαίνει και μια καινούρια αρχή. Έτσι πρέπει να ανανεωθείτε δοκιμάζοντας ένα νέο λουκ, όπως νέο χρώμα στα μαλλιά σας, καινούριο κούρεμα ή μια αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σας. Αυτή η ανανέωση θα σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση για να βγείτε και να αναζητήσετε τον έρωτα.

Ένας καλός τρόπος για να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα είναι να ξεκινήσετε ένα χόμπι και που ξέρετε μπορεί να βρείτε τη μεγάλη σας αγάπη. Αλλά ακόμα και αν δεν γνωρίσετε τον ιδανικό, ένα χόμπι τουλάχιστον θα σας κρατήσει απασχολημένες από την ανία της μοναξιάς.

Διαβάστε εδώ: Η ψυχοθεραπεύτρια μας εξηγεί πώς θα ξεπεράσουμε τις φοβίες

Μην κάνετε πάλι τα ίδια λάθη. Όταν είμαστε μόνοι για κάποιο χρονικό διάστημα, έχουμε την τάση να ξεχνάμε τις ιδιορρυθμίες μας και πώς να είμαστε καλοί σύντροφοι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε, απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα κάνετε τα λάθη του παρελθόντος τα οποία σας ωθήσανε στη μοναξιά.

Και κάτι τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό που πρέπει να θυμάστε είναι να μη βιάζεστε. Είτε σας πιέζει το βιολογικό σας ρολόι είτε όχι, η βιασύνη δεν θα σας βγει σε καλό. Πάρτε το χρόνο σας να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και όταν βρείτε τον σωστό θα το καταλάβετε και οι δύο. Μέχρι τότε, διασκεδάστε και απολαύστε το όμορφο αυτό ταξίδι που λέγεται ζωή. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.