WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

To μυστικό μιας καθημερινής γυναίκας για έναν επιτυχημένο γάμο


25 Αυγούστου 2017

couple.jpg

Ε λοιπόν, ήρθε η ώρα να απαντήσει μέσα από ένα post της στο Facebook, και να αποκαλύψει το μυστικό της.

Αν και οι κανόνες, που έχουμε ακούσει κατά καιρούς είναι "μην πέσετε για ύπνο τσακωμένοι" ή "πάντα να λέτε σ' αγαπώ όταν αποχωρίζεστε", η Pennington παραδέχεται πως τους έχουν σπάσει αρκετές φορές. 

"Ξέρετε πόσες φορές μέσα στα 11 χρόνια ο Jer έχει κοιμηθεί στον καναπέ, πριν ακόμα κάνουμε παιδιά, γιατί είχαμε τσακωθεί; Ξέρετε πόσες φορές έχει φύγει από το σπίτι χωρίς να μου πει "σε αγαπώ", γιατί έτσι είναι η ζωή και γιατί έχουμε και παιδιά;". 

Αντί για όλα αυτά τα κλισέ, όπως λέει και η ίδια, το να κάνεις ένα γάμο να δουλέψει σημαίνει να προσπαθείς ακόμα και αν δεν το νιώθεις. 

"Είναι να αντέξεις όταν είσαστε νέοι, νιόπαντροι και ζείτε με προκατασκευασμένο φαγητό, γιατί μόνο αυτό μπορείτε να πληρώσετε. Είναι το να μένετε όλοκληρο βράδυ ξύπνιοι και με κλάμματα μαζί με το πρώτο σας νεογέννητο παιδί, γιατί και οι δύο είσαστε πάρα πολύ κουρασμένοι και φοβισμένοι μέχρι θανάτου, αλλά το περνάτε μαζί αυτό". 

Οι σχέσεις θέλουν δουλειά, και μερικές φορές είναι δύσκολες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν ή ότι δεν είσαστε για να είσαστε μαζί. "Απλά σημαίνει πως εμπόδια υπάρχουν, είτε είσαι παντρεμένος είτε όχι. Φαίνεται πως κανείς δεν θέλει να μιλήσει γι αυτά όταν είναι παντρεμένος". 

Όπως καταλαβαίνετε το post αυτό έχει αγγίξει τα 100.000 shares. 

Η αλήθεια είναι πως τα λέει πολύ ωραία η Nikki! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.