WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα πιο βασικά πράγματα που θα ήταν καλό να αλλάξεις στο σεξ


27 Αυγούστου 2017

stocksnap-r0v3ti62q9.jpg

Δεν σου αρέσει το σεξ μαζί του, αλλά συνεχίζεις; Πιθανότατα δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας στον ερωτικό τομέα. Το σεξ είναι επικοινωνία, αν δεν υπάρχει επικοινωνία τότε για ποιο λόγο μένετε στη σχέση;

Πολλές γυναίκες ντρέπονται να μοιραστούν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις ή να πουν κάτι που δεν τους αρέσει και αυτό είναι μεγάλο λάθος. Το καλό σεξ έρχεται όταν νιώθεις οικειότητα με τον άλλον. Στο κρεβάτι δεν υπάρχει το savoir vivre. Προσοχή ο σεβασμός είναι απαραίτητος, αλλά υποτίθεται ότι στο σύντροφό σου μπορείς να εκφράσεις όλα όσα σκέφτεσαι και νιώθεις, χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε παρεξηγήσει.

Άρχισε να αγαπάς το σώμα σου. Το να αποκλείεις κάποιες στάσεις επειδή μπορεί να μη σε δείχνουν κομψή ή να ψάχνεις τον διακόπτη για να κλείσεις τα φώτα δεν είναι λύση. Αγάπησε τον εαυτό σου έτσι όπως είναι. Εξάλλου ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός.

Διαβάστε εδώ: Πώς να αγαπήσετε το σώμα σας

Φέρε το χιούμορ στη ζωή σου και γιατί όχι και στο κρεβάτι. Το σεξ και το χιούμορ είναι εκρηκτικός συνδυασμός. Σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να έρθεις πιο κοντά με τον ερωτικό σου σύντροφο. Δοκιμάσε το και δεν θα το μετανιώσεις. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.