WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτές οι συνήθειες καταστρέφουν τη σχέση με το σύντροφό σας


21 Σεπτεμβρίου 2017

pexels-photo-289224.jpeg

Ο νούμερο ένα ένοχος που δημιουργεί απόσταση μεταξύ σας είναι τα τηλέφωνα και το διαδίκτυο. Η προσοχή είναι ό,τι πιο όμορφο μπορείτε να προσφέρετε σε κάποιον που αγαπάτε.  Η αποστασιοποίηση όμως που δημιουργείται λόγω της συνεχούς ενασχόλησή σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να φέρει τη ρήξη στη σχέση.  

Δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε. Πολλά νέα ζευγάρια έχουν χάσει τη δεξιότητα της επικοινωνίας, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον. Το να εκφράζετε τα συναισθήματά σας στο σύντροφό σας είναι πολύ βασικό συστατικό για μια πετυχημένη σχέση.

Διαβάστε εδώ: Εάν ο σύντροφός σας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά συγχαρητήρια είναι ο ιδανικός

Μήπως έχετε το σύνδρομο "ένα πόδι έξω από την πόρτα"; Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα και συνέχεια ψάχνετε να βρείτε κάτι αρνητικό στο σύντροφό σας.  

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως ο βασικός ένοχος είναι το διαδίκτυο. Και αυτό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να συγκρίνουν τη σχέση τους με εκείνες που βλέπουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως πρέπει να το σταματήσετε όσο δύσκολο και αν είναι. Οι εικόνες ευτυχισμένων στιγμών των άλλων ζευγαριών δεν αποτελούν ρεαλιστικό παράδειγμα της ζωής τους. Η πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με αυτό που βγαίνει στο διαδίκτυο.

Τέλος αν δεν θέλετε να χαθεί η σπίθα τότε είναι σημαντικό να είστε ενεργοί σεξουαλικά. Το σεξ αποτελεί βασικό παράγοντας για μια υγιή και μακροχρόνια σχέση. Μην επαναπαύεστε και προσπαθήστε να βρίσκετε τρόπους για να αναζωπυρώνετε τη φλόγα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.