WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πόσες Ελληνίδες σερφάρουν σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου


13 Οκτωβρίου 2017

pexels-photo-196649.jpeg

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία το μεγαλύτερο ποσοστό που μπαίνει στο διαδύκτιο και παρακολουθεί σελίδες ερωτικού περιεχομένου προέρχεται από τους άνδρες (79%) ενώ το 21% είναι γυναίκες. Και όπως αναφέρει το Porhub το ποσοστό των γυναικών στην Ελλάδα είναι χαμηλότερο σε σχέση με τον παγκόσμιο μέσο όρο, ενώ η επισκεψιμότητα των Ελλήνων μέσω του κινητού έχει αυξηθεί από 44% σε 52 % από το 2015 αλλά παραμένει ακόμα πολύ πίσω.

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στην Ελλάδα είναι ο μέσος χρόνος επισκεψιμότητας, ο οποίος έχει αυξηθεί από 9 λεπτά που ήταν το 2015 σε 10 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα, υπερβαίνοντας τον παγκόσμιο μέσο όρο σχεδόν ένα ολόκληρο λεπτό. Επίσης όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία οι περισσότερες χώρες έχουν την τάση να επισκέπτονται αυτές τις σελίδες το βράδυ από τις 10 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, αλλά στην Ελλάδα ο πιο δημοφιλής χρόνος παραμένει από τις 3 μ.μ. έως τις 5 μ.μ.

Οι πιο προβαλλόμενες κατηγορίες στην Ελλάδα είναι το λεσβιακό, το τρίο, το soft πορνό, το πρωκτικό σεξ, τα όργια, η κατηγοριά MILF κ.τ.λ. Φυσικά η συχνότητα της επίσκεψης διαφέρει από περιοχή σε περιοχή, για παράδειγμα στην Άρτα και στην Κορινθία ενδιαφέρονται περισσότερο για το στήθος της γυναίκας ενώ στη Κέρκυρα και στη Δράμα παρακολουθούν περισσότερο βίντεο πορνογραφικού Cartoon.

Η μέση ηλικία των Ελλήνων επισκεπτών είναι 34 χρονών, ελαφρώς μικρότερη από τον παγκόσμιο μέσο όρο που είναι τα 35 έτη. Επίσης, οι Ελληνίδες βλέπουν πιο συχνά λεσβιακό και τρίο ενώ οι άνδρες προτιμούν τα βίντεο MILF, και το πρωκτικό σεξ.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι η κίνηση στην Ελλάδα πέφτει στις θρησκευτικές ή εθνικές εορτές. Συγκεκριμένα διαπιστώνουμε μια πτώση της τάξεως 24,5% την παραμονή Πρωτοχρονιάς, 20 % ανήμερα, 19% τα Χριστούγεννα και 14,7 ανήμερα της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.