Αυτές είναι οι πιο συχνές φαντασιώσεις των γυναικών

Πέμπτη 19 Οκτώβριος 2017
pexels-photo-218679.jpeg

Σεξ στην ύπαιθρο. Κι όμως η φαντασίωση των γυναικών δεν αφορά την κρεβατοκάμαρα αλλά την ύπαιθρο. Και ενώ η τοποθεσία ποικίλλει, ωστόσο οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται να κάνουν σεξ σε μια παραλία υπό τον ήχο των κυμάτων ή σε ένα δάσος ανάμεσα στο θρόισμα των φύλλων. Όποιο μέρος και αν φαντάζονται το σίγουρο είναι ότι δεν αφορά την κρεβατοκάμαρα.

Το σύντροφό τους με στολή. Ακόμα και αν δεν τον παραδέχονται, σχεδόν όλες οι γυναίκες αγαπάνε τους άνδρες με στολή. Η ενδυμασία προσδίδει κάποιο κύρος και η γυναίκα νιώθει ότι ο σύντροφός της είναι γενναίος, ατρόμητος.

Σεξ με έναν άγνωστο. Το σεξ με έναν όμορφο άγνωστο άνδρα αποτελεί ίσως την πιο συχνή φαντασίωση των γυναικών. Βρίσκεστε ξαφνικά σε ένα μπαρ και εξαφανίζεστε σιωπηλά μέσα στη νύχτα με έναν άνδρα που μόλις γνωρίσατε. 

Να εξουσιάζονται από το σύντροφό τους. Ως ένα σημείο κάθε γυναίκα έχει φαντασιωθεί να την εξουσιάζει ο σύντροφός της κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Σε αυτή τη φαντασίωση η γυναίκα ονειρεύεται ότι είναι τόσο ακαταμάχητη,  ώστε ο άνδρας δεν μπορεί να της αντισταθεί.

Σεξ με περισσότερους άνδρες. Πολλές το έχουν φαντασιωθεί, λίγες το έχουν αποκαλύψει και ακόμα πιο λίγες το έχουν κάνει. Οι άνδρες συνήθως θέλουν δυο γυναίκες στο ίδιο κρεβάτι, οι γυναίκες πάλι δυο άνδρες.

Οι γυναίκες όχι μόνο απολαμβάνουν το σεξ αλλά έχουν και τις πιο τρελές φαντασιώσεις, που πολλές φορές ξεπερνούν και αυτές των ανδρών.