8 κόλπα για να δώσεις το καλύτερο φιλί

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
pexels-photo-219776.jpeg

1. Απέφυγε τα περίεργα φαγητά. Κανείς δεν θέλει όταν τον φιλάνε να μυρίζει καφέ, κρεμμύδι ή ακόμα χειρότερα σκόρδο. Γι αυτό καλό είναι πριν βγεις ραντεβού να προσέχεις τι θα διαλέξεις να φας ή να έχεις μεριμνήσει το τι θα περιέχει το μεσημεριανό σου γεύμα.

2, Να βρεις την κατάλληλη στιγμή. Είναι σημαντικό να αφουγκράζεσαι τη γλώσσα του σώματος, ώστε να ξέρεις πότε είναι η σωστή στιγμή για να φιληθείτε. Το πρώτο κυρίως φιλί δεν θέλει πίεση, θα έρθει όαν νιώθετε και οι δυο έτοιμοι.

3, Μη βιάζεσαι. Τα καλύτερα φιλιά δίνονται όταν το θέλουν και οι δυο. Άρα χαλάρωσε και ζήσε τη στιγμή.

4, Μην το παρακάνεις. Σίγουρα τα γαλλικά φιλιά είναι και τα πιο αισθησιακά, όμως αν το παρακάνεις μπορεί να σταματήσουν να είναι απολαυστικά. Όλα θέλουν ένα μέτρο και φυσικά πρέπει να δεις και τι αρέσει και στον άλλον.  

5. Το περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο. Είτε βρίσκετε υπό το φως των κεριών, είτε κάτω από τα αστέρια, δίπλα στη θάλασσα, το σίγουρο είναι ότι η ρομαντική ατμόσφαιρα κάνει ένα φιλί ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Διαβάστε εδώ:Τι μπορεί να συμβεί αν δεν έχετε παντρευτεί μέχρι τα 40 σας;

6. Να είστε αυθόρμητοι. Για να δώσεις καλά φιλιά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Άρα χαλάρωσε και μην το πολυσκέφτεσαι, δώσε το φιλί που σου βγαίνει και αυτό θα είναι το καλύτερο.

7. Ακολούθησε το σύντροφό σου. Αν έχεις ενδοιασμούς τότε μπορείς να ακολουθήσεις τις κινήσεις του άλλου. Εάν πάλι θέλεις κάτι διαφορετικό τότε πάρε το προβάδισμα.

8. Και τελευταία συμβουλή αλλά πολλή σημαντική είναι να μην ξεχνάς και τις υπόλοιπες ερωτογενείς ζώνες, όπως το αυτί, ο λαιμός, η μύτη, γενικά όπου υπάρχουν νευρικές απολήξεις.