WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πριν αποφασίσετε ότι είναι ο ιδανικός διαβάστε αυτό


3 Ιανουαρίου 2018

img-3673-2.jpg

Σας βγάζει τον καλύτερό σας εαυτό

Όταν βρίσκεστε μαζί του δεν χρειάζεται να προσποιείστε, αφού σας κάνει να νιώθετε όμορφα για αυτό που είστε. Δεν σας κατακρίνει και σας δέχεται έτσι όπως είστε.

Δείχνει πολλές φορές κατανόηση

Γνωρίζει ότι δεν θα είστε κάθε μέρα χαρούμενες και χαμογελαστές. Υπάρχουν και δύσκολες μέρες που θέλετε απλά να ξεχάσετε. Εκείνος όμως είναι δίπλα σας και δεν σας αφήνει ούτε λεπτό.

Διαβάστε εδώ: Μήπως είναι φετιχιστής και δεν το ξέρεις;

Έχει υπομονή

Εάν του πείτε ότι δεν θέλετε αυτή τη στιγμή να μιλήσετε και απλά θέλετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας, καταλαβαίνει και είναι πρόθυμος να σας περιμένει.

Μπορείτε να τον εμπιστευτείτε

Νιώθετε ότι μπορείτε να του εμπιστευτείτε ακόμα και τα πιο βαθιά μυστικά σας. Είστε μαζί γιατί νιώθετε ευτυχισμένες και είστε έτοιμες να υπερασπιστείτε τη σχέση σας με κάθε μέσο όταν είναι απαραίτητο.

Σας κάνει να νιώθετε σημαντικές

Όταν είστε μαζί του αισθάνεστε ότι θέλει μόνο εσάς, αλλά όχι μόνο εκείνη τη στιγμή αλλά για πάντα. Σας κάνει να νιώθετε ότι είστε το πιο σημαντικό πρόσωπο για εκείνον και δεν μπορεί χωρίς εσάς. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.