WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όλα όσα δεν τολμούν να πουν οι άντρες στις γυναίκες τους


11 Ιανουαρίου 2018

26068193-1975136596079591-6091148431940648960-n-1.jpg

Κάνουν σε όλες τις ίδιες φιλοφρονήσεις. Κι όμως μια έρευνα έδειξε ότι το 90% των αντρών χρησιμοποιούν τις ίδιες φράσεις  όταν θέλουν να κάνουν φιλοφρονήσεις. Η πιο συνηθισμένη φράση είναι « Είσαι πολύ όμορφη».

Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλουν να τους μιλάτε, αλλά διστάζουν να σας το ομολογήσουν. Ναι οι άντρες μερικές φορές θέλουν να κάθονται χαλαρά χωρίς να κάνουν τίποτα . Μερικοί προτιμούν να κάθονται μόνοι τους, ενώ κάποιοι άλλου θέλουν απλά να περάσουν όλο το απόγευμα στο κρεβάτι.

Διαβάστε εδώ: 4 αλήθειες που δεν σας έχει πει κανείς για τις μακροχρόνιες σχέσεις

Δεν αποκαλύπτουν αν τους έχουν απορρίψει στο παρελθόν. Εάν ρωτήσετε έναν άντρα αν έχει απορριφθεί ποτέ από γυναίκα, το πιο πιθανό είναι να σας πει ότι δεν θυμάται ή να σας δώσει αρνητική απάντηση ενώ στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Κι όμως οι άντρες φοβούνται. Πολλοί έχουν εσωτερικούς φόβους και ανησυχούν για το μέλλον χωρίς να υπάρχει λόγος. Παρόλα αυτά πολλοί λίγοι το παραδέχονται. Οι άντρες χρειάζονται υποστήριξη, αλλά δεν θα ζητήσουν ποτέ βοήθεια. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.