WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όλα όσα θέλει ο άντρας από μια γυναίκα


15 Ιανουαρίου 2018

21879047-281243375704258-888649950680842240-n.jpg

Μιλήστε του ξεκάθαρα. Αν πραγματικά υπάρχει κάτι που θέλετε να συζητήσετε μαζί του μιλήστε του ανοιχτά. Αυτό, να είστε σίγουρες θα εκτιμηθεί.

Αγγίξτε τον. Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι στους άντρες δεν αρέσει να τους κρατάνε το χέρι, όμως κάνουν λάθος. Το απολαμβάνουν όσο και οι γυναίκες, απλά δεν θέλουν να το δείξουν.

Παινέψτε τον. Οι άνδρες μεγαλώνουν με την πεποίθηση να γίνουν δυνατοί και γενναίοι. Και μάλλον η συμπεριφορά τους μοιάζει μ’ αυτή των παιδιών. Όταν τους επικροτείτε και τους φροντίζετε αισθάνονται καλύτερα και το αποτέλεσμα μάλλον θα σας ικανοποιήσει.

Γελάστε μαζί του. Το χιούμορ στη γυναίκα είναι πολύ σέξι. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γελάτε με ό,τι κι αν πει.

Πείτε του ξεκάθαρα τι σας αρέσει να κάνετε στο κρεβάτι. Οι άντρες αρέσκονται να ακούν τι θέλετε απ’ εκείνους στο σεξ αφού τους είναι δύσκολο να διαβάσουν το μυαλό σας.

Ανάψτε τα φώτα την ώρα που κάνετε σεξ. Δείξτε αυτοπεποίθηση και κερδίστε τους. Επίσης, μην είστε ντροπαλή. Μπορεί να σας θέλει σοβαρές και σεμνές, στο κρεβάτι όμως δεν χρειάζεται να το τηρείτε.

Δοκιμάστε να αφεθείτε ελεύθερες στη σεξουαλική σας ζωή. Επιστρατεύστε την θηλυκότητα και τον αισθησιασμό σας και αιφνιδιάστε τον ευχάριστα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.