WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς θα κάνετε καλύτερο σεξ μετά την εμμηνόπαυση


23 Μαρτίου 2018

23969826-150114705631121-6208220723509460992-n.jpg

Κρατήστε το σώμα σας ευλύγιστο

Καθώς περνάνε τα χρόνια το σώμα γίνεται όλο και πιο δύσκαμπτο. Είναι σημαντικό λοιπόν να το κρατάτε εύκαμπτο, ώστε να έχετε τη δυνατότητα κινήσεων όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι μαζί με τον αγαπημένο σας. Μια καλή λύση είναι να κάνετε μαθήματα γιόγκα και ακόμα καλύτερα αν έρθει μαζί και ο σύντροφος σας.  

Μη βιάζεστε

Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε, αλλά πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε τρόπους για να διεγείρετε εσάς και το σύντροφο σας. Τα ερωτικά παιχνίδια μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, όπως για παράδειγμα σε ένα δείπνο όπου όλες οι αισθήσεις είναι σε εγρήγορση. Βάλτε μουσική και μαγειρέψτε για τον σύντροφο σας ένα ρομαντικό δείπνο και σίγουρα θα τελειώσει καλύτερα από ό,τι άρχισε.

Διαβάστε εδώ: Με αυτό το κόλπο θα έχετε συνέχεια οργασμό

Χρησιμοποιήστε λιπαντικά

Όταν μια γυναίκα μπει στην εμμηνόπαυση η ο κόλπος είναι πιο ξηρός αφού η ποσότητα των υγρών μειώνεται. Αυτό δημιουργεί δυσφορία με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνετε το σεξ. Λύση όμως υπάρχει και δεν είναι άλλη από τα λιπαντικά. Μην αφήνετε τη ξηρασία του κόλπου να επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή, αντ αυτού να έχετε πάντα στο κομοδίνο σας ένα λιπαντικό της επιλογής σας.

Αυξήστε τη συχνότητα

Προσπαθήστε να έρχεστε πιο συχνά σε επαφή με τον αγαπημένο σας, γιατί έχει αποδειχθεί ότι η αύξηση της ροής του αίματος στους ιστούς κατά τη συνουσία, βοηθά στη διατήρηση της υγείας τους. Οι ασκήσεις πυελικού εδάφους είναι μια ακόμα λύση στο πρόβλημα σας, διότι και αυτές βοηθάνε στην αύξηση της ροής του αίματος στα τοιχώματα του κόλπου και διευκολύνουν τη συνουσία. Τέλος, μη διστάσετε να επισκεφτείτε το γυναικολόγο σας για να συζητήσετε μαζί του ότι σας απασχολεί και ότι μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλικής σας ζωή

Σίγουρα το σεξ διαφοροποιείται με τα χρόνια, όμως θα μπορούσαμε να πούμε ότι γίνεται καλύτερο σαν το παλιό καλό κρασί. Έτσι με λίγη θέληση αυτή η δεκαετία μπορεί να σας χαρίσει το καλύτερο σεξ της ζωής σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.