WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα πιο κοινά λάθη που κάνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του αυνανισμού


27 Μαρτίου 2018

5199.jpg

Όμως για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην κορύφωση κατά τη διάρκεια του αυνανισμού χρειάζεται να πειραματιστούμε και να κάνουμε αρκετές δοκιμές. Και επειδή οι περισσότερες γυναίκες κάνουν κάποια κοινά λάθη, αποφασίσαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας ώστε την επόμενη φορά να τα αποφύγετε.

Λάθος 1: Έχετε άγχος. Η αυτοϊκανοποίηση είναι ένας καλός τρόπος για να ανακουφιστείτε από το στρες και να γνωρίσετε καλύτερα το σώμα σας. Αντί λοιπόν να είστε αγχωμένες για το εάν θα φτάσετε ή όχι σε οργασμό, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδικασία.

Διαβάστε εδώ: Η εποχή που χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια

Λάθος 2: Δεν αφιερώνετε αρκετό χρόνο. Ίσως είστε ντροπαλές ή πάλι δεν έχετε χρόνο, παρόλα αυτά πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας τη χαρά που του αξίζει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον ευχάριστο και άνετο. Έτσι λοιπόν την επόμενη φορά προσπαθήστε να έχετε άπλετο χρόνο και να το ευχαριστηθείτε.

Λάθος 3: Χρησιμοποιείτε μόνο τα δάχτυλά σας. Εάν δεν έχετε αγοράσει δονητή τότε έφτασε η στιγμή να το κάνετε. Οι δονητές προσφέρουν πιο έντονη διέγερση που μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλούς οργασμούς.

Λάθος 4:  Χρησιμοποιείτε πάντα τον ίδιο δονητή που είχατε για χρόνια. Δοκιμάστε νέα προϊόντα. Υπάρχουν στην κυριολεξία εκατοντάδες sex toys με διαφορετικό σχήμα, χρώμα και μέγεθος. Το σώμα σας αλλάζει με την πάροδο του χρόνου και μαζί του αλλάζει και η σεξουαλική σας επιθυμία.

Λάθος 5:  Δεν χρησιμοποιείτε λιπαντικό. Όσο πιο υγρός είναι ο κόλπος τόσο καλύτερα. Τα λιπαντικά δεν είναι μόνο για τη σεξουαλική επαφή αφού μπορούν να σας προσφέρουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του αυνανισμού.

Λάθος 6: Μένετε πάντα στο κρεβάτι. Δοκιμάστε να αυτοϊκανοποιηθείτε και σε άλλα μέρη του σπιτιού εκτός από το κρεβάτι. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο βοήθημα όπως ένα μαξιλάρι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.