AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς μπορείτε να φτάσετε σε οργασμό χωρίς να βγάλετε τα ρούχα σας


30 Μαρτίου 2018

adult-beautiful-bed-69886430404.jpg

Επιλέξτε προσεκτικά τα ρούχα σας

Μπορεί να έχετε οργασμό χωρίς να βγάλετε τα ρούχα σας αρκεί να μη φοράτε χοντρό παντελόνι. Το κλειδί είναι να ασκείτε πίεση στην κλειτορίδα σας, οπότε εάν είστε σπίτι φορέστε κάτι ελαφρύ.

Κάντε μια μικρή προετοιμασία

Εάν ο κόλπος σας είναι ξηρός τότε ίσως χρειαστεί να κάνετε μια προετοιμασία χωρίς ρούχα και στη συνέχεια να ντυθείτε. Επίσης καλό είναι να βρείτε μια στάση που σας βοηθάει και σας ερεθίζει.

Διαβάστε εδώ: Τα πιο κοινά λάθη που κάνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του αυνανισμού

Να είστε δημιουργικές

Υπάρχουν πολλά μέρη του σώματος που μπορεί ο σύντροφός να χρησιμοποιήσει για να σας διεγείρει, όπως είναι το γόνατο, ο μηρός και τα χέρια. Το μυστικό βρίσκεται στη φαντασία.

Μην απογοητευτείτε εάν δεν φτάσετε σε οργασμό

Κάθε φορά που δοκιμάζετε κάτι καινούριο υπάρχει η πιθανότητα να μη φτάσετε στην κορύφωση. Ίσως δεν βρείτε τη σωστή στάση, ίσως σας φανεί όλο αυτό αστείο. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα το σώμα σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα