WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς θα αποφύγετε τους τσακωμούς στις διακοπές του Πάσχα


5 Απριλίου 2018

amos-bar-zeev-131535-unsplash.jpg

Όταν είμαστε διακοπές συνηθίζεται να βγαίνει όλη κούραση. Αυτό αυτομάτως μπορεί να επηρεάσει και τη σεξουαλική σας διάθεση. Τι μπορείτε να κάνετε; Η απόρριψη στο σεξουαλικό τομέα, που τα κλισέ τον θέλουν να παίρνει φωτιά στις διακοπές, δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσουν οι πιο ρομαντικές διακοπές της ζωής σας. Αντί να νιώσει ότι τον/ην απορρίπτετε, μπορείτε να του/της πείτε ότι είστε ενθουσιασμένοι για το χρόνο που θα αφιερώσετε ο ένας στον άλλο το ίδιο βράδυ, ή το επόμενο που θα είστε πιο ξεκούραστοι. Η αναμονή μπορεί και να εντείνει την επιθυμία.

Πριν φύγετε είναι σημαντικό να έχετε κανονίσει το οικονομικό ώστε να μη σας δημιουργήσει προβλήματα στις λίγες μέρας που έχετε να περάσετε μαζί.

Διαβάστε εδώ: 4 σημαντικά συμπτώματα του συναισθηματικού στρες που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Επίσης καλό είναι να κάνετε μια συζήτηση για το εάν βρίσκεστε στην ίδια φάση. Τι εννοούμε; Αποχή από κινητά, social media και emails. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο σύντροφός σας να θέλει να επικοινωνήσει αυτές τις ημέρες με τους φίλους του, γιατί μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας δεν βρίσκει χρόνο να μιλήσει μαζί τους.

Επιλέξτε τι θέλετε να κάνετε και στοχεύστε σε αυτό. Οι διακοπές του Πάσχα δεν προσφέρονται για τουρισμό.  Αφήστε λοιπόν τα αξιοθέατα και χαλαρώστε. Περπατήστε στο νησί ή στο χωρίο όπου έχετε επιλέξει να περάσετε τις διακοπές σας. Παρακολουθήστε τα έθιμα που αναβιώνονται στην περιοχή που είστε και αναζητήστε την ηρεμία και τη ψυχική γαλήνη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.