WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το ποιος πλένει τα πιάτα στο σπίτι μπορεί να σας σώσει απ’ το διαζύγιο


The Jennettes

4 Απριλίου 2018

checklist-2077019-960-720.jpg

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: Δεν πρόκειται μόνο για δίκαιη κατανομή εργασίας -τα είδη δουλειάς που μοιράζονται άνδρες και γυναίκες κάνουν διαφορά στην οικογενειακή τους ευτυχία. Οι άνδρες θέλουν να μοιράζονται τα ψώνια και οι γυναίκες θέλουν να μοιράζονται το πλύσιμο των πιάτων.

Οι σύζυγοι που έκαναν τα ψώνια του supermarket με τη σύζυγό τους ανέφεραν πως είχαν περισσότερη σεξουαλική και συναισθηματική απόλαυση στη σχέση τους, σε αντίθεση με εκείνους που έπρεπε να το κάνουν μόνοι τους. Πριν σκεφτείτε "Ποιος θέλει να στέκεται στην ουρά του ταμείου μόνο του, έτσι κι αλλιώς;", υπάρχει ακόμα ένα απρόσμενο αποτέλεσμα: Δεν έχει να κάνει με το να κάνει κάποιος άλλος τη δουλειά. Εκείνοι που μοιράζονται τις ευθύνες ανέφεραν περισσότερη απόλαυση από εκείνους που βασίζονταν κυρίως στη/στον σύντροφό τους για να είναι το ψυγείο γεμάτο. Συγκεκριμένα, μία άλλη πρόσφατη έρευνα από το Harvard Business School βρήκε πως το 25% των χωρισμένων ζευγαριών αναφέρουν "διαφωνίες για τις οικιακές δουλειές" ως τον βασικό λόγο χωρισμού.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις 3 πιο ινσταγκραμικές γωνίες του σπιτιού

[gallery-718117]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.