WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 + 1 σκέψεις που πρέπει να κάνετε μετά από ένα χωρισμό


21 Απριλίου 2018

board-chalk-chalkboard-220053.jpg

Σκεφτείτε πόσες κενές υποσχέσεις είχαν ειπωθεί. Προσπαθήστε να φιλτράρετε πόσες υποσχέσεις σας δόθηκαν ή δώσατε και στο τέλος δεν τηρήθηκε καμία. Σκοπός είναι να σταματήσετε να ακούτε τέτοιες υποσχέσεις και να έχετε φρούδες ελπίδες. 

Διαβάστε εδώ: Το μυστικό για καλύτερο σεξ βρίσκεται στην κουζίνα σας

Θυμηθείτε τα λάθη που έγιναν. Αφού παρατηρήσετε τα λάθη σας έφτασε η στιγμή να θυμηθείτε και αυτά που έκανε ο πρώην σας. Ο σκοπός πίσω από αυτό είναι να μάθετε τι σας θυμώνει και σας ενοχλεί, έτσι ώστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη και στην επόμενη σχέση αλλά και να μη δεχτείτε ξανά ό,τι σας κάνει λυπημένους.

Σχεδιάστε το πώς θα είστε στην επόμενη σχέση σας. Όταν κάνετε μια καινούρια σχέση όλα είναι όμορφα, όμως εάν γνωρίζετε τα λάθη του παρελθόντος έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να μην τα ξανακάνετε.

Μην ψάχνετε αμέσως καινούριο σύντροφο. Πολλοί άνθρωποι για να ξεπεράσουν έναν χωρισμό αναζητάνε μια καινούρια σχέση. Αλλά αυτό είναι λάθος. Για να μπείτε πάλι σε σχέση είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε πραγματικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.