WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτός είναι ο ιδανικός άντρας για σχέση


27 Απριλίου 2018

brooke-cagle-504481-unsplash.jpg

Είναι εκείνος που κοιτάει πέρα από την εμφάνιση. Φυσικά στην αρχή κάποιος θα σας πλησιάσει γιατί του αρέσετε εμφανισιακά, αλλά ο ιδανικός σύντροφος δεν θα μείνει εκεί, θα προχωρήσει στο επόμενο στάδιο και θα αναγνωρίσει τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας. Θα αγαπήσει το χαρακτήρα σας.

Είναι εκείνος που θα σεβαστεί τα όνειρά σας. Θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας και δεν θα σκεφτεί ούτε λεπτό να σαμποτάρει την εξέλιξή σας.

Διαβάστε εδώ: Οι πιο περίεργοι τρόποι για να έχετε οργασμό χωρίς να κάνετε σεξ

Είναι εκείνος που έχει φιλοδοξίες. Είναι σημαντικό το ζευγάρι να έχει όρεξη για εξέλιξη. Μαζί βάζετε τους κανόνες και τα όρια, χωρίς να καταπιέζεστε και να υποβαθμίζετε τα συναισθήματά σας.

Είναι εκείνος που θα σας βρει τις λύσεις. Βρίσκεται δίπλα σας και είναι έτοιμος να σας απεγκλωβίσει από τις φοβίες σας. Και φυσικά δεν θα αγανακτήσει ούτε θα γκρινιάξει εάν του εκμυστηρευτείτε τα προβλήματά σας.

Είναι εκείνος που σας προσφέρει ασφάλεια. Για να είναι η σχέση σας ήρεμη και υγιής είναι πολύ σημαντικό να νιώθετε ασφαλείς και να μη φοβάστε μήπως ο άλλος δεν είναι δίπλα σας. Όποιος σας δημιουργεί φοβίες και ανασφάλειες τότε σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλος.

Είναι εκείνος που σας σέβεται. Ο σεβασμός είναι ίσως το πιο βασικό στοιχείο που πρέπει να υπάρχει σε μια σχέση.

Τέλος είναι εκείνος που σας αγαπάει γι αυτό που είστε. Δεν τον ενδιαφέρει αν αλλάξετε και αν γίνετε κάποια άλλη. Ερωτεύτηκε κάποια χαρακτηριστικά πάνω σας και αυτά θέλει να κρατήσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.