WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Όλα όσα κρύβουν οι άντρες από τις συζύγους τους


28 Απριλίου 2018

adult-beautiful-blur-219776.jpg

Το παρελθόν τους

Υπάρχουν κάποια πράγματα που οι άνδρες δεν μοιράζονται κυρίως όταν αυτά αφορούν το παρελθόν τους. Μιλάνε για τις σχέσεις τους όμως δεν θα σας αποκαλύψουν ποτέ λεπτομέρειες. Μάλιστα σύμφωνα με μελέτες έχει διαπιστωθεί ότι οι άντρες κρύβουν από τις συζύγους τους τις προηγούμενες σχέσεις τους και απλά εάν ερωτηθούν αποκαλύπτουν ένα πολύ μικρό κομμάτι του παρελθόντος. Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε το παρελθόν του συζύγου σας πρέπει απλά να είστε χαλαρές και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του.

Διαβάστε εδώ: Αυτός είναι ο ιδανικός άντρας για σχέση

Την κοινωνική τους ζωή

Συχνά οι άντρες κρύβουν κάποια κομμάτια της κοινωνικής τους ζωής, κυρίως εάν αυτά περιλαμβάνουν γυναίκες. Φοβούνται να αποκαλύψουν στη σύντροφό τους ότι έχουν αναπτύξει φιλία με κάποια άλλη γυναίκα, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν αμφιβολίες ως προς το πόσο πιστοί μπορεί να είναι στο γάμο τους.

Τις ευαισθησίες του

Οι άντρες είναι ευαίσθητοι αλλά τις περισσότερες φορές το κρύβουν. Αν και υπάρχουν μερικοί που μιλάνε ανοιχτά για το τι νιώθουν, οι περισσότεροι δεν θέλουν να δείξουν ότι είναι εύθραυστοι.

Τις ανησυχίες που αφορούν την εξωτερική τους εμφάνιση

Οι άντρες ανησυχούν πολύ για το σώμα τους παρόλο που δεν θα το αποκαλύψουν σχεδόν ποτέ. Όμως θα έχουν πάντα ανασφάλειες σχετικά με την εξωτερική τους εμφάνιση και όσο μεγαλώνουν τόσο θα αυξάνεται αυτό το συναίσθημα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τους ενθαρρύνετε και να τους δείξετε το θαυμασμό σας.

Τους φόβους τους

Οι άνδρες φοβούνται ότι θα χάσουν, αλλά δεν το δείχνουν. Θέλουν να φαίνονται προς τα έξω ότι έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση, όμως στην πραγματικότητα φοβούνται πως δεν θα ανταπεξέλθουν  στις υποχρεώσεις τους.

Την εξάρτηση

Οι άντρες δεν θα σας αφήσουν ποτέ να νιώσετε ότι εξαρτώνται από εσάς. Θα το κρατήσουν κρυφό για πάντα. Όμως για να είμαστε ειλικρινείς οι περισσότεροι άντρες εξαρτώνται πολύ από τις συντρόφους τους και δίνουν μεγάλη σημασία στη γνώμη τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.