WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Γιατί οι άντρες έχουν πρωινές στύσεις


5 Μαΐου 2018

becca-tapert-357529-unsplash.jpg

Η πρώτη υπόθεση είναι πως όταν κοιμόμαστε ο εγκέφαλος βρίσκεται στη φάση REM ύπνου, όπου βλέπουμε όνειρα. Σε αυτή τη φάση στους άντρες συμβαίνουν οι νυχτερινές στύσεις και μαζί τους και η πρωινή, που όπως υποθέτουν οι επιστήμονες, αυτή η διαδικασία αποτελεί ένα τεστ του οργανισμού ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Διαβάστε εδώ: Πώς θα φτάσετε στη μέγιστη απόλαυση κάνοντας Ταντρικό σεξ

Μια άλλη υπόθεση είναι ότι οι ορμόνες το πρωί είναι σε πολύ ψηλά επίπεδα και έτσι οδηγούν στις πρωινές στύσεις. Αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι ο σύντροφος σου θα ξυπνήσει το πρωί και θα σε ποθεί σαν τρελός, αλλά όσο περνάει η ώρα ο πόθος του θα μειώνεται. Μπορεί μέχρι τώρα να νόμιζες ότι είσαι πιο σέξι όταν ξυπνάς, που είσαι, ωστόσο ο λόγος που ο καλός σου θέλει να κάνετε σεξ είναι άλλος. Όλα έχουν σχέση με τις ορμονικές και νευρολογικές διαδικασίες του αντρικού φύλου. 

Όποια όμως και αν είναι η αιτία αυτό που έχει σημασία είναι πως εάν έχεις όρεξη για πρωινό σεξ δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να τον πείσεις, ενώ το αντίθετο μπορεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.