WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 σημάδια ότι η αγάπη δεν είναι αρκετή για να κρατήσει τη σχέση σας


26 Μαΐου 2018

dave-webb-593001-unsplash.jpg

1. Ανησυχείτε για τη σταθερότητα της σχέσης σας

Το τρίπτυχο εμπιστοσύνη, κατανόηση και επιθυμία είναι πολύ σημαντικό για να αντέξει μια σχέση. Αν ένας από τους δυο δεν είναι σίγουρος για κάποιο από τα τρία τότε θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά.

2. Φοβάστε ότι θα σας απατήσει

Αν στη σχέση που βρίσκεστε παίζετε συνέχεια το ντεντέκτιβ τότε να είστε σίγουροι πως δεν είναι καλό σημάδι. Η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό.

3. Δεν περνάτε χρόνο οι δυο σας

Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ότι πρέπει να περνάτε όλες τις ώρες μαζί. Τα υγιή ζευγάρια καθορίζουν τα όρια και υπολογίζουν πόσο χρόνο θα περάσουν μαζί και πόσο χρόνο κάνουν τα πράγματα μεμονωμένα. Εάν όμως δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι με το σύντροφός σας και ψάχνετε συνέχεια παρέα τότε μπορεί να είναι πρόβλημα.

Διαβάστε εδώ: Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

4. Υπάρχει έλλειψη σεβασμού

Ο σύντροφός σας είναι όμορφος, καλός και σας φροντίζει όμως σας μιλάει με έναν τρόπο που δεν δείχνει σεβασμό και υποτιμάει τη νοημοσύνη σας. Μπορεί να αγαπιέστε όμως ο σεβασμός είναι το α και το ω σε μια σχέση.

5. Έχετε διαφορετικούς στόχους

Αν αγαπάτε κάποιον αλλά έχετε διαφορετικές προτεραιότητες τότε η σχέση σας είναι πολύ πιθανό να μη λειτουργήσει.

6. Δεν συμφωνείτε για το εάν θα κάνετε παιδί

Η δημιουργία της οικογένειας είναι μια πολλή σημαντική απόφαση, ωστόσο εάν διαφωνείτε στο συγκεκριμένο θέμα ίσως η αγάπη δεν είναι αρκετή για να σας κρατήσει μαζί.

Τέλος είναι σημαντικό να μοιράζεστε τις ανησυχίες σας και να συζητάτε με το σύντροφό σας, έτσι ώστε να λύνετε τα προβλήματα πριν είναι πολύ αργά.

.Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.