WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτοί είναι οι καλύτεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου


7 Ιουνίου 2018

okambm0.jpg

Σκορπιός

Γίνεται να γράφουμε για το σεξ και να μη αναφερόμαστε στο Σκορπιό; Δεν γίνεται. Όσο κλισέ και αν ακούγεται οι Σκορπιοί κάνουν ίσως το καλύτερο σεξ από όλα τα ζώδια. Γνωρίζουν ακριβώς τι ευχαριστεί το έτερο του ήμισυ και τους το παρέχουν απλόχερα. Εάν βρεθείτε στο κρεβάτι με ένα Σκορπιό ένα είναι σίγουρο, η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη.

Κριός

Η παρορμητική και παθιασμένη φύση του Κριού σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή. Οι Κριοί ψάχνουν συνέχεια τρόπους να περάσουν καλά και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη, γι αυτό και το σεξ μαζί τους δεν είναι ποτέ βαρετό. Βέβαια ως εγωιστές θέλουν να έχουν πάντα το πάνω χέρι σε ό,τι και κάνουν, αλλά αυτό δεν είναι πάντα αρνητικό.

Διαβάστε εδώ: Αυτοί είναι οι χειρότεροι εραστές του ζωδιακού κύκλου

Λέων

Οι Λέοντες γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν στο κρεβάτι. Τους αρέσει να καθοδηγούν το σύντροφό τους και είναι πάντα διαθέσιμοι να του παρέχουν ότ,ι θελήσει προκειμένου να τον ευχαριστήσουν.

Ιχθύς

Ποιος θα το έλεγε πως το τελευταίο και σοφό ζώδιο θα συναγωνιζόταν τον Σκορπιό στο σεξ. Κι όμως οι Ιχθείς απολαμβάνουν το σεξ και δεν διστάζουν να δοκιμάσουν ερωτικά παιχνίδια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.