WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτά τα πράγματα επηρεάζουν τη σεξουαλική σας ζωή


10 Ιουνίου 2018

2234.jpg

Το στρες

Το στρες δημιουργεί πολλά ζητήματα στη σεξουαλική ζωή ενός ανθρώπου. Μόλις αρχίσετε να ελέγχετε το άγχος σας θα βελτιωθεί και η σεξουαλική σας ζωή. Βρείτε εναλλακτικές για να χαλαρώνετε και θα νιώσετε τη λίμπιντό σας να αυξάνεται.

Η επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι το το α και το ω για τη διατήρηση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής. Οι ερωτικές σχέσεις σε συνδυασμό με την καλή επικοινωνία ισοδυναμούν με υψηλή σεξουαλική ικανοποίηση. Εάν εκφράζετε τις επιθυμίες σας και τις προτιμήσεις στο κρεβάτι τότε το σεξ γίνεται καλύτερο.  

Διαβάστε εδώ: Τι θα συμβεί στο σώμα σας εάν τρώτε ή πίνετε κάθε μέρα γκρέιπφρουτ

Η αυτοεκτίμηση

Εάν νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας τότε απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ. Αν όμως έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση τότε η λίμπιντό σας είναι πεσμένη. Η ανασφάλεια δεν αφήνει περιθώρια απόλαυσης.

Η ηλικία

Η ηλικία επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή. Μελέτες δείχνουν πως καθώς μεγαλώνουμε η όρεξη για σεξ μειώνεται. Αυτό συμβαίνει γιατί με το πέρασμα των χρόνων έρχονται και τα προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να αφήνουμε στην άκρη το σεξ.

Η εμπιστοσύνη

Έφτασε η στιγμή να απελευθερωθείτε, να εμπιστευτείτε το σύντροφό σας και να δοκιμάσετε νέες στάσεις στο σεξ. Η εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι βοηθάει στην επίτευξη της μέγιστης ικανοποίησης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.  

Διαβάστε εδώ: Σεξ στο νερό: Όλα όσα πρέπει να προσέχετε

Οικονομική κατάσταση

Η κοινωνικοοικονομική σας κατάσταση έχει μεγάλη σημασία όταν πρόκειται για τη σεξουαλική σας ζωή. Φαίνεται ότι ένας μορφωμένος άνθρωπος με καλό βιοτικό επίπεδο απολαμβάνει καλύτερη σεξουαλική ζωή από έναν άνθρωπο με χαμηλότερη κοινωνικοοικονομική θέση

Η σεξουαλική ενοχή

Εάν ένας άνθρωπος νιώθει συνέχεια ενοχές τότε το ποσοστό της σεξουαλικής ικανοποίησης θα είναι χαμηλό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.