WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι λάθη κάνουν οι έξυπνες γυναίκες σε μια σχέση


16 Ιουνίου 2018

stephen-cook-373395-unsplash.jpg

Η επαγγελματική εξέλιξη μονοπωλεί πλέον το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους. Όταν τα ωράρια ξεφεύγουν ο σύντροφος δεν τις βλέπει όσο θα ήθελε, με αποτέλεσμα η σχέση να βαλτώνει. Επίσης τις περισσότερς φορές γνωρίζουν πολύ καλά τι χρειάζονται και πολλές φορές δεν έχουν ανάγκη τη συμμετοχή του αγαπημένου τους και αυτό τον κάνει να νιώθει περιττός. Και το χειρότερο είναι πως οι έξυπνες γυναίκες πολλές φορές προσπαθούν να βρουν συντρόφους που να μπορούν να τους χειραγωγήσουν, κάτι που οδηγεί σε καυγάδες και σε χωρισμό. 

Διαβάστε εδώ: Αυτά τα ψυχολογικά κόλπα θα σας φανούν χρήσιμα στην καθημερινότητά σας

Ένα άλλο σημαντικό λάθος που πράττουν οι έξυπνες γυναίκες άθελά τους είναι πως μεταφέρουν την ένταση της δουλειάς στο σπίτι. Η διαχείριση του θυμού πρέπει να είναι ισορροπημένη έτσι ώστε να μην μεταδίδεται στο έτερο ήμισυ. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως ο τρόπος που εκφράζεστε και που εκτονώνετε την έντασή σας μπορεί να επηρεάσει τους γύρω σας και να νιώθουν μειονεκτικά.

Τέλος έχει παρατηρηθεί πως οι γυναίκες με υψηλό νοητικό επίπεδο είτε δεν έχουν σύντροφο είτε μένουν σε μια σχέση που δεν τις ικανοποιεί, διότι δεν έχουν το χρόνο να ψάξουν για κάτι καινούριο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.