WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνετε σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς


31 Ιουλίου 2018

2234.jpg

Η αλήθεια είναι πως στους άντρες αρέσει να κάνουν σεξ όλη μέρα κάθε μέρα. Όμως υπάρχει ο ιδανικός αριθμός που πρέπει αν κάνεις σεξ μέσα στην εβδομάδα; Μια νέα έρευνα έφτασε για να μας λύσει την απορία αλλά και να μας καταρρίψει όλα όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Η συγκεκριμένε έρευνα διεξάχθηκε στο Kinsey Institute of Sex και αποκάλυψε ότι ανάλογα με την ηλικία σας ορίζεται και η σεξουαλική συχνότητα. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της μελέτης όσοι είστε μεταξύ 18 και 29 ετών, θα πρέπει να κάνετε σεξ περίπου δύο φορές την εβδομάδα, που υπολογίζεται σε 112 φορές το χρόνο. Ενώ όσοι βρίσκεστε στην ηλικιακή ομάδα μεταξύ 30 και 39, θα πρέπει να κάνετε σεξ 86 φορές χρόνο και όσοι είστε 40 έως και 49 ετών πρέπει να κάνετε σεξ κατά μέσο όρο 69 φορές ετησίως.

Διαβάστε εδώ: Γιατί μας αρέσουν τα τεστ προσωπικότητας

Επίσης η μελέτη έδειξε πως οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουν κάνουν λιγότερο σεξ, όχι επειδή δεν μπορούν βιολογικά, αλλά επειδή δίνουν μεγαλύτερη βάση στην επαγγελματική σταδιοδρομία και στην οικογένεια. Παρόλα αυτά οι ερευνητές επισήμαναν ότι τα ζευγάρια που νιώθουν ευτυχισμένα κάνουν σεξ πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα.

Από την άλλη μεριά οι ψυχολόγοι σπεύδουν να τονίσουν ότι στην ερωτική σχέση το σημαντικότερο δεν είναι πόσες φορές την εβδομάδα έχετε σεξουαλική επαφή, αλλά κατά πόσο ο καθένας είναι ευχαριστημένος και νιώθει άνετα στη σχέση. Δεν υπάρχουν αριθμοί που ορίζουν το φυσιολογικό. Το παν είναι να νιώθει ο καθένας ευτυχισμένος μέσα στη σχέση. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.