WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι καλύτερες συμβουλές για να απολαύσουμε το σεξ όταν κάνει ζέστη


5 Αυγούστου 2018

toa-heftiba-270789-unsplash.jpg

Όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει πολλές φορές η λίμπιντο μειώνεται λόγω ζέστης. Όμως δεν πρέπει να αφήσετε τον καιρό να επηρεάσει την ερωτική σας ζωή. Γι αυτό αποφασίσαμε να σας δώσουμε μερικές συμβουλές ώστε να έχετε να συνεχίσετε την ερωτική σας ζωή ακόμα και όταν έξω έχει καύσωνα.

Δημιουργείστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Μπορεί τα αρωματικά κεριά, τα ροδοπέταλα και ο χαμηλός φωτισμός αν μη φαντάζουν τόσο ευχάριστα όταν έχει ζέστη. Όμως όσοι έχετε κλιματιστικό μπορείτε να το προγραμματίστε στην κατάλληλη θερμοκρασία, προσοχή όμως μην κάνετε το δωμάτιο Σιβηρία, και να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Εάν δεν έχετε κλιματισμό τότε ανοίξτε τον ανεμιστήρα σας και απολαύστε την ερωτική σας ζωή.

Διαβάστε εδώ: Γιατί το σεξ πρέπει να έχει πρωταρχική θέση στη ζωή μας

Η αντίθεση ζεστό με κρύο είναι μια από τις πιο έντονες αισθήσεις και μπορεί αν ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη. Βάλτε ένα παγάκι στο στόμα σας και προσφέρετε μια δόση δροσιάς στο σώμα του συντρόφου σας.

Κάντε μαζί ντους. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του νερού ανάλογα με το πόσο ζέστη έχει και απολαύστε ένα ντους μαζί.

Και τέλος εάν όλες οι προσπάθειες για να αποφύγετε τη ζέστη αποτύχουν, απλά αγκαλιάστε το καυτό σώμα του συντρόφου σας και αφήστε τον ιδρώτα να γίνει μέρος της ερωτικής πράξης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.