WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτές είναι οι αγαπημένες στάσεις των αντρών στο σεξ


21 Αυγούστου 2018

bedroom-couple-date-5302.jpg

Οι στάσεις του σεξ είναι σαν τον καφέ, ο καθένας θέλει κάτι διαφορετικό. Κάποιοι είναι παραδοσιακοί και κάποιο άλλοι προτιμάνε πιο πικάντικα πράγματα. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες στάσεις που είναι οι αγαπημένες των περισσότερων ανδρών. Μια μελέτη που διεξάχθηκε στις Η.Π.Α αποκάλυψε ποιες στάσεις προτιμάει το ανδρικό φύλο. Σας τις παρουσιάζουμε με τη σειρά προτίμησης.

Doggy Style

Αυτή η στάση βγήκε πρώτη στις προτιμήσεις των ανδρών. Οι λόγοι είναι καθαρά πρακτικοί, αφού έχουν την καλύτερη θέα, τα οπίσθια σου, και παράλληλα νιώθουν βασιλιάδες – αυτό με την κυριαρχία ποτέ δεν το κατάλαβα, αλλά θα το δεχτώ. Πάντως αυτή η στάση θα αρέσει και σε εσένα, άρα μην γκρινιάζεις και απόλαυσε την.

Ιεραποστολικό

Η δεύτερη στη λίστα είναι το ιεραποστολικό. Έπεσες από τα σύννεφα; Κι όμως είναι γεγονός και νομίζω ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα με αυτή την προτίμηση των ανδρών. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η στάση συνδυάζει αποτελεσματικά τρία σημαντικά πράγματα για το σεξ: την άνεση, την οικειότητα και την ευχαρίστηση. Κάποιοι και κάποιες θα την αποκαλέσουν τη στάση των τεμπέληδων. Εγώ θα αρκεστώ να πω: αν ευχαριστεί και τους δυο, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία.

Γυναίκα από πάνω

Να που υπάρχουν άνδρες οι οποίοι δίνουν τον έλεγχο στο γυναικείο φύλο. Μη νομίζεις όμως ότι σου κάνει και χάρη, γιατί πάλι εκείνος βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση. Είναι αραχτός, αφού εσύ κάνεις όλη τη δουλειά, και έχει πλήρη θέα το στήθος σου. Αν βέβαια δεις ξαφνικά μια αφηρημάδα στο βλέμμα του, τότε ίσως πρέπει να αναρωτηθείς μήπως κάνεις κάτι λάθος.

Διαβάστε εδώ: Γιατί το σεξ πρέπει να έχει πρωταρχική θέση στη ζωή μας

Στάση κουτάλι

Τα γνωστά «κουταλάκια» κατέχουν την τέταρτη θέση στην καρδιά των ανδρών. Αλλά νομίζω και στη δικιά σου καρδιά έχουν μια υψηλή θέση. Αν θέλει να σε νιώθει κοντά του, αυτή η στάση είναι ιδανική, ενώ η διείσδυση γίνεται πολύ εύκολα. Τι παραπάνω να ζητήσει ο καλός σου;

Στα όρθια

Με αυτή τη στάση την καλοπέραση τη ξεχνάς για λίγο, αφού είναι αρκετά δύσκολη και για πολλούς ακατόρθωτη, εκτός αν σε έχει πλάτη. Παρόλα αυτά αξίζει να τη δοκιμάσεις, απλά λίγες μέρες πιο πριν άρχισε τη γυμναστική….θα με θυμηθείς.

Από πάνω αλλά ανάποδα

Και φυσικά οι άνδρες αγαπούν αυτή τη στάση, αφού είναι ίδια με το Doggy Style απλά χρειάζεται λιγότερο δουλειά από εκείνους, όχι από εσένα. Αν όμως είσαι λίγο πιο τολμηρή και έχεις έναν καθρέφτη απέναντι σου, αυτή η στάση θα γίνει η αγαπημένη και των δύο. Πρόσεξε όμως εάν δεν έχεις ξαναδεί τον εαυτό σου να κάνει σεξ, μην γελάσεις με τις γκριμάτσες σου, γιατί το πιο πιθανό είναι εκείνον να τον ερεθίζουν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.