WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 πράγματα που μπορούν να συμβούν στο σώμα σας μετά το σεξ


28 Αυγούστου 2018

brooke-winters-579060-unsplash.jpg

Συνήθως μετά το σεξ αγκαλιαζόμαστε, συζητάμε και πέφτουμε για ύπνο. Αλλά μερικές φορές το σώμα μας έχει άλλα σχέδια. Γι αυτό παρακάτω θα δείτε τα πιο παράξενα πράγματα που μπορεί να σας συμβούν μετά τη σεξουαλική επαφή.

Μπορεί να έχετε μια αίσθηση καψίματος στον κόλπο. Συνήθως το κάψιμο είναι προσωρινό, όμως εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε δυσφορία ώρες αργότερα τότε καλό είναι να επικοινωνήσετε με το γιατρό σας. Εάν νιώθετε πόνο λόγω της κολπικής ξηρότητας ίσως ένα λιπαντικό σας βοηθήσει.

Διαβάστε εδώ: 6 τρόποι για να γεμίσετε τη ζωή σας με θετική ενέργεια

Μπορεί να αισθανθείτε κολπική φαγούρα. Εάν μετά τη σεξουαλική επαφή έχετε φαγούρα τότε ίσως έχετε ευαισθησία σε κάποιο λιπαντικό ή στο προφυλακτικό που μόλις χρησιμοποιήσετε. Εάν αυτό συμβαίνει τακτικά, μιλήστε με το γιατρό σας .

Λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος. Μια στις πέντε γυναίκες θα βιώσει μια λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος στη διάρκεια της ζωής της. Ο κύριος υπεύθυνος είναι η σεξουαλική επαφή γιατί μπορεί να μεταφερθούν βακτήρια μέχρι την ουρήθρα προκαλώντας φαγούρα και καύση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.