Τι σημαίνει όταν βλέπουμε όνειρα με σεξ

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018
tracey-hocking-728714-unsplash.jpg

Ξυπνάτε το πρωί και ξαφνικά αναρωτιέστε τι συνέβη και είδατε για άλλη μια φορά στο όνειρό σας  ότι κάνετε σεξ. Όμως το γεγονός ότι κοιμάστε δεν σημαίνει πως η λίμπιντό σας ξεκουράζεται. Τα σεξουαλικά όνειρα είναι φυσιολογικά δεν πρέπει να ντρέπεστε για αυτά. Έτσι λοιπόν παρακάτω θα αποκωδικοποιήσουμε τα πιο κοινά ερωτικά όνειρα.

Κάνετε σεξ με έναν άγνωστο. Όχι δεν σημαίνει πως έχετε την επιθυμία να απατήσετε το σύντροφό σας, απλά μπορεί σε ένα υποσυνείδητο  επίπεδο να είστε περίεργες σχετικά με το πώς θα ήταν να κάνατε σεξ με έναν άγνωστο.

Σεξ με το αφεντικό σας. Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο κοινά όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου, παρόλα αυτά δεν σημαίνει πως είστε ερωτευμένη με το αφεντικό σας, αλλά ίσως θέλετε να το πλησιάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβάστε εδώ: Το ένα χαρακτηριστικό που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητο σε μια γυναίκα

Σεξ με φιλικό πρόσωπο. Εάν με το ξυπνήσατε αναρωτηθήκατε πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού στην πραγματικότητα το φιλικό πρόσωπο δεν σας ελκύει εμφανισιακά. Η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός πως μάλλον θαυμάζετε το συγκεκριμένο άτομο.  

Σεξ στο αεροπλάνο. Εάν δείτε πως κάνετε σεξ την ώρα που πετάτε με ένα αεροπλάνο ίσως σημαίνει πως η τρέχουσα σεξουαλική σας κατάσταση δεν είναι τόσο καλή.

Σεξ με έναν διάσημο. Εάν δείτε πως κάνετε σεξ με ένα διάσημο πρόσωπο, σημαίνει πως αναζητάτε να είστε το επίκεντρο.

Σεξ με τον πρώην. Το όνειρο αυτό δείχνει πως επαναλαμβάνετε τα λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα