WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι ψυχολόγοι αποκαλύπτουν απλά κόλπα για να προσελκύσετε το πρόσωπο που σας αρέσει


30 Δεκεμβρίου 2018

affection-alley-architecture-307791.jpg

Εάν έχετε ψάξει κατά καιρούς διάφορα κόλπα για να μάθετε να προσεγγίζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, τότε δεν είστε οι μόνοι. Όλοι οι άνθρωποι αναζητάνε μια φόρμουλα για να μπορέσουν να πλησιάσιουν κάποιον που τους ελκύει.

Λοιπόν, οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προσελκύσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Διαβάστε εδώ: 6 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν αγαπάτε κάποιον με χρόνιο άγχος

Να έχετε θετικά συναισθήματα. Αυτό το απλό τέχνασμα είναι πολύ ισχυρό, γιατί δημιουργείτε ένα ευχάριστο συναίσθημα και εκείνος νιώθει όμορφα που βρίσκεται μαζί σας.

Κοιτάξτε τον απευθείας στα μάτια. Όταν κοιτάς κάποιον απευθείας στα μάτια, υποσυνείδητα του λέτε ότι είστε ανοιχτοί για να δεχθείτε το φλερτ του. Επίσης αυτή η τεχνική σας κάνει να φαίνεστε ειλικρινείς και αξιόπιστοι.

Διαβάστε εδώ: Η ώρα που γεννηθήκατε μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας

Αντιγράψτε τη γλώσσα του σώματός του, τις χειρονομίες του και τις εκφράσεις του προσώπου. Αυτό το τέχνασμα ονομάζεται κατοπτρισμός ή το "φαινόμενο χαμαιλέοντας" και συμβαίνει όταν οι άνθρωποι μιμούνται ασυναίσθητα τη συμπεριφορά του άλλου.

Διασκεδάστε μαζί του. Ναι, η διασκέδαση είναι ένα από τα πιο βασικά πράγματα  που όλοι αναζητούμε όταν θέλουμε να είμαστε μαζί με κάποιον. Είναι λοιπόν σημαντικό να καταλάβει πως μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί, γιατί έχετε κοινά ενδιαφέροντα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.