WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς θα κάνετε περισσότερο σεξ το νέο έτος


31 Δεκεμβρίου 2018

affection-couple-girl-246490.jpg

Τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια κάθε χρόνο εύχονται το νέο έτος να έχουν περισσότερες στιγμές απόλαυσης. Ωστόσο, ο χρόνος περνάει και οι υποχρεώσεις της ζωής αφήνουν την ευχή ανεκπλήρωτη. Όμως το θέμα δεν είναι  μόνο να κάνετε περισσότερο σεξ, αλλά να βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή προς το καλύτερο. Διαβάστε παρακάτω πώς μπορείτε να τα καταφέρετε.

Δοκιμάστε νέες στάσεις. Αγοράστε ένα βιβλίο με στάσεις και κάθε εβδομάδα του χρόνου δοκιμάστε μια διαφορετική. Σίγουρα υπάρχουν πολλές ακόμα που δεν γνωρίζετε.

Διαβάστε εδώ: Γιατί πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε την αδελφή ψυχή σας

Κάντε σεξ σε κάθε δωμάτιο. Μια μέρα ζητήστε από τις γιαγιάδες να κάνουν baby-sitting και εκμεταλλευτείτε το σπίτι, από την ντουζιέρα και την κουζίνα μέχρι το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα.

Φωνάξτε. Όταν εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας η ένταση της στιγμής μεγαλώνει χαρίζοντας και στους δύο μια αξέχαστη εμπειρία. Μιλήστε του για το πώς νιώθετε, τι θέλετε να κάνει ο ένας στον άλλο και γιατί όχι τολμήστε ένα πιο dirty λεξιλόγιο.

Διαβάστε εδώ: Αυτό είναι το μυστικό για μια ευτυχισμένη σχέση σύμφωνα με μια νέα μελέτη

Φλερτάρετε. Κλείστε ραντεβού έξω μέσω μηνυμάτων και βρεθείτε για ένα ποτό. Προσπαθήστε να φλερτάρετε ο ένας τον άλλο, με άλλα λόγια ξανά συστηθείτε.

Παρακολουθήστε μια αισθησιακή ταινία παρέα. Πάρτε την πρωτοβουλία να διαλέξετε μια ταινία ερωτικού περιεχομένου και κάντε του έκπληξη.

Αλλάξτε τις διατροφικές σας συνήθειες. Αν ασκηθείτε και βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες αυτομάτως θα βελτιωθεί και η σεξουαλική σας ζωή. Θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση με το σώμα σας και πιο σέξι δείχνοντας το. Καθώς επίσης αυξάνονται και οι αντοχές αλλά και η ενέργεια σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.