WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν παρακολουθήσετε μια ερωτική ταινία


4 Ιανουαρίου 2019

grant-707824-unsplash.jpg

Στο άκουσμα και μόνο των ερωτικών ταινιών πολλοί, κυρίως οι γυναίκες, κάνουν ένα μορφασμό ενόχλησης. Όμως εάν κάποια στιγμή στη ζωή σας θελήσετε να παρακολουθήσετε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου, δεν είναι μεμπτό.

Διαβάστε εδώ: Γιατί επιλέγετε πάντα λάθος συντρόφους;

Αλλά πριν ξεκινήσετε μόνοι σας ή με το σύντροφό σας την παρακολούθηση των συγκεκριμένων ταινιών, είναι σημαντικό να θέσετε στον εαυτό σας μερικά ερωτήματα, έτσι ώστε να καταλάβετε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την επιλογή.

Πρώτα απ όλα αναρωτηθείτε: Γιατί είστε ενθουσιασμένοι με την ιδέα να παρακολουθήσετε ερωτικές ταινίες; Εάν ο λόγος είναι επειδή είστε περίεργοι, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν όμως αυτό που ψάχνετε είναι απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το σεξ και τις σχέσεις, τότε οι ταινίες αισθησιακού περιεχομένου δεν αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Και αυτό γιατί το σεξ που θα παρακολουθήσετε δεν αντικατοπτρίζει με τίποτα την αληθινή ζωή. Για παράδειγμα, η διατήρηση μιας στύσης για αρκετές ώρες είναι σχεδόν αδύνατη. Επίσης στην πορνογραφία δεν υπάρχει συζήτηση μεταξύ των συντρόφων για το τι θέλουν και τι όχι, αφού είναι ηθοποιοί που απλά ερμηνεύουν ένα ρόλο. Όπως είχε δηλώσει κάποτε ένας σεναριογράφος «Το σεξ στις ερωτικές ταινίες δεν πρέπει να αποτελεί οδηγό για το σεξ στην πραγματική ζωή, όπως και η οδήγηση στην ταινία The Fast and the Furious δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική οδήγηση».

Διαβάστε εδώ: 6 πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν αγαπάτε κάποιον με χρόνιο άγχος

Τέλος αν θελήσετε να παρακολουθήσετε μια ερωτική ταινία μαζί με το σύντροφό σας, είναι σημαντικό να έχετε κάνει πριν μια συζήτηση, διότι εκείνος μπορεί να θέλει δει μια περιπέτεια, ενώ εσείς να έχετε άλλα σχέδια στο μυαλό σας, πιο πικάντικα. Θα πρέπει λοιπόν να τον έχετε προετοιμάσει, ώστε να σιγουρευτείτε ότι δεν είναι τελείως αρνητικός στην ιδέα. Είναι σημαντικό επίσης να καταλάβει πως αυτό που έχετε οργανώσει δεν αφορά την επίδοση του στο κρεβάτι, αντ αυτού το μόνο που θέλετε είναι να πειραματιστείτε μαζί του. Με απλά λόγια είναι ένας τρόπος για να βάλετε λίγο περισσότερο αλατοπίπερο στη σχέση σας ή για να ικανοποιήσετε την περιέργεια σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.