WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος που θέλουν οι γυναίκες και τι πιστεύουν οι άντρες


18 Φεβρουαρίου 2019

pablo-heimplatz-275438-unsplash.jpg

Το μέγεθος του πέους είναι ένα θέμα που δίχαζε και συνεχίζει να διχάζει τα δυο φύλα. Όμως μήπως  όλα αυτά είναι απλά ένα μύθος και τελικά το μέγεθος δε μετράει;

Μια πρόσφατη έρευνα κατέγραψε την άποψη των ανδρών και των γυναικών για το πόση σημασία έχει το μέγεθος του ανδρικού μορίου. Και επιτέλους με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας έχουμε το ιδανικό μέγεθος.

Διαβάστε εδώ: 4 τρόποι να διδάξετε τα παιδιά σας να εκτιμούν όλα όσα κάνετε για εκείνα

Πιο συγκεκριμένα προέκυψε πως για τους άνδρες το ιδανικό μέγεθος είναι μεγαλύτερο από αυτό που θέλουν οι γυναίκες. Κατά μέσο όρο οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, απάντησαν πως ιδανικό μέγεθος για το πέος θεωρούν τα 15,9 εκατοστά, ενώ για τους άνδρες ανέρχεται στα 16,6 εκατοστά. Τα αποτελέσματα αυτά εξηγούν και την ανασφάλεια που έχουν πολλοί άνδρες στη σκέψη ότι ο κόσμος θεωρεί πως όσο πιο μεγάλα προσόντα έχουν τόσο πιο καλό σεξ θα κάνουν. Αυτό το δεδομένο σχετίζεται και με το γεγονός ότι κάποιοι άνδρες, μία στις τέσσερις φορές, υποκρίνονται πως έχουν οργασμό, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν.

Διαβάστε εδώ: Κάντε αυτό το ψυχολογικό τεστ για να δείτε εάν πάσχετε από το σύνδρομο Impostor

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα,  67.4%  των γυναικών που συμμετείχαν, είπαν ότι το μέγεθος του πέους είναι αρκετά σημαντικό, ενώ  21.4%  είπαν πως δεν τις ενδιαφέρει.  Επίσης ένα άλλο συμπέρασμα που αποκάλυψε η έρευνα είναι ότι η ανησυχία των ανδρών για το επιθυμητός μέγεθος μπορεί να μειώσει την ικανότητά τους να έρθουν σε στύση αλλά και να τη διατηρήσουν

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.