WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έχετε βαρεθεί το σεξ μαζί του; Δείτε πώς θα αυξήσετε τη δημιουργικότητα


23 Μαρτίου 2019

adults-affection-couple-984944.jpg

Σας προσεγγίζει κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο, με αποτέλεσμα μόλις αρχίσει να σας φιλάει πιο έντονα, ξέρετε με κάθε λεπτομέρεια τι θα ακολουθήσει.

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση αυτή σας κάνει να βαριέστε, όμως πάντα μπορείτε να αλλάξετε τους κανόνες του παιχνιδιού και να οδηγηθείτε σε νέες ερωτικές συγκινήσεις. Οι άντρες δεν έχουν ανάγκη την ποικιλία και την φαντασία για να έρθουν σε οργασμό, αντιθέτως με τις γυναίκες που αναζητούν το πάθος, την έκπληξη, την ένταση. Με άλλα λόγια, ο οργασμός των γυναικών είναι κατά ένα μεγάλο μέρος εγκεφαλικός. Για το λόγο αυτό θέλετε το σεξ να σας εξιτάρει, ώστε να νιώσετε πραγματικά ικανοποιημένη.

Διαβάστε εδώ: Τι αποκαλύπτουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις για το χαρακτήρα μας

Πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας

Κατά τη διάρκεια της ημέρας στείλτε του ένα σέξι μήνυμα. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, όπως «Απόψε μπορείς να μου κάνεις ό,τι θέλεις». Το κεφάλι του θα γεμίσει άμεσα με ιδέες και εμπνεύσεις, ενώ θα έχει αρκετό χρόνο για να φτιάξει ολόκληρο πλάνο, ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Μπορείτε να του περιγράψετε περίπου την περιμένετε από εκείνον.

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Είναι οπτικός τύπος. Έτσι, καταλαβαίνει πολύ καλύτερα οποιαδήποτε εικόνα παρά κάποια πολύωρη ανάλυση. Αντί να του εξηγείτε τι θέλετε, δείξτε του το επιλέγοντας τον ανάλογο τύπο εσωρούχων.

Μην του πείτε την αλήθεια

Δεν υπάρχει χειρότερο από το να πείτε σε έναν άντρα ότι δεν κάνει καλό σεξ. Αυτό ήταν, μπλόκαρε. Μπορείτε πάντοτε όμως να το πείτε με έναν πιο πλάγιο τρόπο. Περιγράψτε του καλύτερα ένα σέξι όνειρο που είδατε με πρωταγωνιστή εκείνον φυσικά. Μπείτε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ώστε να ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει αν θέλει να πραγματοποιήσει τη φαντασίωσή σου.

Διαβάστε εδώ: Γιατί πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε την αδελφή ψυχή σας

Ξυπνήστε τα ένστικτά του

Την ώρα του σεξ προσπαθήστε να του ξυπνήσετε τα ένστικτά του. Βάλτε λίγο ένταση, την ώρα που τον αγκαλιάζετε. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνον, αλλά και μια καλή αφορμή για να ξυπνήσει το πάθος και η ένταση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.