WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτές οι στάσεις ικανοποιούντ τις γυναίκες


12 Ιουλίου 2019

Αυτές οι στάσεις ικανοποιούντ τις γυναίκες

Εάν θέλετε να μάθετε πώς μπορεί μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό γρήγορα κατά τη διάρκεια του σεξ, τότε αυτό το άρθρο είναι ίσως το πιο σημαντικό που έχετε διαβάσει μέχρι τώρα.

Διαβάστε εδώ: Γιατί οι ευαίσθητοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν τα ψέματα

Σε αντίθεση με το ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, ο λόγος που συνήθως οι γυναίκες δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος ή με τη διάρκεια της πράξης. Αντιθέτως είναι επειδή οι περισσότερες στάσεις που διεγείρουν τους άντρες δεν διεγείρουν τις γυναίκες.

Παρακάτω θα δείτε τις 3 καλύτερες στάσεις που προσφέρουν έντονους οργασμούς στο γυναικείο φύλο.

Ιεραποστολικό

Το ιεραποστολικό είναι η μια από τις πιο γνωστές σεξουαλικές στάσεις. Μπορεί να σας φαίνεται συνηθισμένη, όμως υπάρχουν πολλές παραλλαγές που μπορούν να προσφέρουν στις γυναίκες εκρηκτικούς οργασμούς. Αυτό που μπορούν να κάνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της πράξης είναι να βάλουν ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη τους και στη συνέχεια να βάλουν τα πόδια στους ώμους του άντρα και ο οργασμός δεν θα αργήσει να φτάσει.

Διαβάστε εδώ: Μελέτη αποκαλύπτει πως τα περισσότερα ζευγάρια δεν φιλιούνται πριν κοιμηθούν

Η στάση του σκύλου

Η συγκεκριμένη στάση είναι η αγαπημένη πολλών ζευγαριών. Μάλιστα αρκετές γυναίκες επισημαίνουν πως είναι η καλύτερη στάση για να φτάσουν σε οργασμό. Και εδώ η γυναίκα μπορεί να βάλει ένα μαξιλάρι στην κοιλιά της, ενώ είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα, έτσι ώστε να διευκολύνει τη διείσδυση.

Η στάση Cowgirl

Αυτή η στάση θέλει τον άντρα ξαπλωμένο ανάσκελα και τη γυναίκα να κάνει όλη τη δουλειά. Με αυτό τον τρόπο οι γυναίκες μπορούν να έχουν το πάνω χέρι και να ελέγχουν εκείνες την ένταση της πράξης, με σκοπό να φτάσουν σε οργασμό αρκετά εύκολα και γρήγορα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.