WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι προτιμάνε τα περισσότερα ζευγάρια: Πρωινό σεξ ή καφέ;


3 Αυγούστου 2019

Τι προτιμάνε τα περισσότερα ζευγάρια: Πρωινό σεξ ή καφέ;

Οι πρωινές σεξουαλικές περιπτύξεις έχουν σημαντικά οφέλη για τη σωματική υγεία και διάθεση. Παρόλα αυτά τα ζευγάρια δεν επιλέγουν το σεξ. 

Σύμφωνα λοιπόν με μία πρόσφατη έρευνα στο ερώτημα σεξ ή καφές, το 53% των ερωτηθέντων επέλεξε το δεύτερο. Εντάξει η αλήθεια είναι πως το πρωί λίγο-πολύ όλοι θέλουν μία κούπα καφέ για να συνέλθουν, όμως το θέμα είναι πως υπάρχει πρόβλημα τόσο με τις άλλες ώρες της μέρας όσο και με το σεξ γενικότερα.

Συγκεκριμένα οι ερευνητές διαπίστωσαν πως υπάρχουν και άλλες επικρατέστερες προτιμήσεις των ατόμων-εκτός από τον καφέ- που θυσιάζουν για αυτές το σεξ. Ας δούμε παρακάτω μερικές. 

Στην δεύτερη θέση, μετά τον καφέ, είναι ο ύπνος. Και αυτό είναι λογικό αφού όταν γυρνάτε εξαντλημένοι στο σπίτι ονειρεύεστε το κρεβάτι, την ησυχία και τη ξεκούραση. 

Εκτός όμως από τον ύπνο υπάρχει και το κινητό, το οποίο νικά και αυτό την σεξουαλική  ζωή. Οι ερωτηθέντες προτίμησαν να απέχουν μια εβδομάδα από το σεξ πάρα από το κινητό τους.

Και τέταρτο στη λίστα είναι τα φαγητό. Αρκετοί είναι εκείνοι που  προτιμούν περισσότερο το καλό φαγητό από το καλό σεξ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.