WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Θέλετε να φτάσετε πιο γρήγορα σε οργασμό; Δοκιμάστε αυτό


14 Νοεμβρίου 2019

Θέλετε να φτάσετε πιο γρήγορα σε οργασμό; Δοκιμάστε αυτό

Υπάρχουν πολλά άρθρα που λένε πώς να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό. Αλλά τι γίνεται εάν θέλετε να φτάσετε πιο γρήγορα σε οργασμό; 

Καταρχάς το «γρήγορο» είναι σχετικό και επίσης ένας ταχύτερος οργασμός δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερο σεξ. Όμως κάποιες φορές απλά θέλετε να φτάσετε πιο νωρίς στην κορύφωση. Δείτε πώς θα τα καταφέρετε. 

Εστιάστε στην κλειτορίδα.

Όπως πιθανότατα έχετε ακούσει, οι οργασμοί μπορεί να σχετίζονται και με την κλειτορίδα. Μία μελέτη διαπίστωσε ότι το 80% των γυναικών χρειάζονται διέγερση της κλειτορίδας για να έρθουν σε οργασμό. Αν εσείς (ή ο σύντροφός σας) δεν έχετε επικεντρωθεί στην κλειτορίδα, ήρθε η ώρα να το αλλάξετε. 

Πείτε στον σύντροφό σας να σας κάνει στοματικό σεξ.

Μια μελέτη του 2016 διαπίστωσε ότι όσο πιο συχνά ο σύντροφος της γυναίκας της κάνει στοματικό σεξ, τόσο πιο συχνά και πιο γρήγορα έρχεται σε οργασμό. 

Προσθέστε λιπαντικό.

Τι λιπαντικό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ευχάριστα και πιο άνετα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, άρα και να φτάσετε πιο γρήγορα σε οργασμό. Εάν δεν χρησιμοποιείτε λιπαντικό ήδη, δοκιμάστε - είτε κατά τη διάρκεια του αυνανισμού ή στην ερωτική πράξη. 

Χρησιμοποιήστε έναν δονητή.

Μια μελέτη του 2009 διαπίστωσε ότι για τις γυναίκες, η χρήση δονητών σχετίζεται με διάφορες πτυχές της θετικής σεξουαλικής λειτουργίας, όπως είναι η αυξημένη επιθυμία, η διέγερση και ο οργασμός.

Δοκιμάστε μια νέα θέση.

Έχετε δοκιμάσει διαφορετικές θέσεις; Μια μελέτη του 2006 διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που άλλαζαν στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, είχαν περισσότερες πιθανότητες να φτάσουν πιο γρήγορα σε οργασμό.

Πρακτική, πρακτική, πρακτική.

Για πολλούς ανθρώπους, η μάθηση για τον οργασμό είναι μια διαδικασία - και γίνεται πιο εύκολη (και ταχύτερη) με την πρακτική. Δοκιμάστε να αυνανίζεστε σε διαφορετικές θέσεις και με διαφορετικά είδη σεξουαλικών παιχνιδιών. 

Και θυμηθείτε: εάν σας παίρνει πέντε λεπτά ή τρεις ώρες για να φτάσετε σε οργασμό - ή ακόμα και αν δεν έχετε οργασμούς- το πιο σημαντικό είναι ότι εσείς και ο σύντροφός σας απολαμβάνετε το σεξ.
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.