WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το νούμερο ένα πράγμα που μισούν οι γυναίκες και οι άντρες στο σεξ - Και δεν είναι το ίδιο


14 Ιανουαρίου 2020

Το νούμερο ένα πράγμα που μισούν οι γυναίκες και οι άντρες στο σεξ - Και δεν είναι το ίδιο

Το σεξ είναι μια από τις βαθύτερες απολαύσεις της ζωής. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: Υπάρχουν πράγματα που πραγματικά δεν μας αρέσουν.

Με αυτό το σκεπτικό, η σεξουαλική εταιρεία Lovehoney αποφάσισε να ερευνήσει 3.000 ενήλικες για το τι μισούν περισσότερο στην κρεβατοκάμαρα. Οι απαντήσεις θα μπορούσαν να σας φανούν εξωφρενικά οικείες... ή θα μπορούσαν πραγματικά να σας εκπλήξουν.

Το πιο συνηθισμένο πράγμα που μισούν οι γυναίκες είναι το αίσθημα αυτοσυγκέντρωσης κατά τη διάρκεια της πράξης, με το 30% των ερωτηθέντων να δίνουν αυτή την απάντηση. Οι άντρες, από την άλλη πλευρά, δήλωσαν ότι αυτό που μισούν περισσότερο είναι όταν τελειώνουν πολύ γρήγορα, με το 34% να δίνει αυτή την απάντηση. 

Οι γυναίκες δεν μίλησαν για το σεξ που τελειώνει πολύ γρήγορα, με μόλις το 29% να δίνει αυτή την απάντηση. Άλλα το δεύτερο πράγμα που δεν άρεσε στις γυναίκες ήταν να μην έχουν οργασμό (28%) και το τρίτο να μην υπάρχουν ερωτικά παιχνίδια (24%).

Η λίστα συμπεριλάμβανε παράγοντες όπως το να μην φέρνουν τον σύντροφό τους σε οργασμό (30%), να μην έχουν οργασμό (21%) και να παθαίνουν STI (17%). 

Εάν η αυτοσυγκέντρωση είναι το μεγαλύτερο σεξουαλικό μειονέκτημα για εσάς, προσπαθήστε να το αποφύγετε εστιάζοντας μόνο στο πώς αισθάνεστε στο κρεβάτι ... όχι τι θα συμβεί τα επόμενα 10 λεπτά. Απλά μείνετε στη στιγμή και απολαύστε την πράξη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.