WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Edging: H νέα τάση στο σεξ που υπόσχεται να σου αλλάξει τη ζωή


23 Φεβρουαρίου 2020

Edging: H νέα τάση στο σεξ που υπόσχεται να σου αλλάξει τη ζωή

Μπορεί να μην το έχετε αποδεχτεί φωναχτά, αλλά όλοι και κυρίως οι άνδρες έχουν άγχος για το εάν η σεξουαλική πράξη ολοκληρωθεί ή όχι γρήγορα. Γιατί όσο λιγότερος είναι ο χρόνος τόσο μειώνεται και η πραγματική απόλαυση του σεξ. 

Κάπου λοιπόν εδώ μπαίνει και η μέθοδος του edging. Ο όρος, που δεν έχει ακριβή ελληνική μετάφραση, αναφέρεται στην τεχνική του να σταματάει κανείς όταν ακριβώς βρίσκεται μισό βήμα πριν την κορύφωση. Να φτάνει στο χείλος, δηλαδή, αλλά να μην παρασύρεται από τη στιγμή. 

Το edging έχει να κάνει τόσο με τους άνδρες όσο και με τις γυναίκες. Το κλειδί είναι να έχετε τον έλεγχο του οργασμού σε κάθε στιγμή. Στόχος του edging είναι να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο του σώματος σας, κάτι που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο όχι μόνο στο σεξ. Το πιο βασικό για να το πετύχετε είναι να αντιλαμβάνεστε όλες τις αισθήσεις που βιώνετε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. 

Σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, η τεχνική αυτή λειτουργεί διότι όταν σταματάτε λίγο πριν την κορύφωση, η περιοχή της πυέλου, η οποία έχει ήδη αιματωθεί επαρκώς, ερεθίζεται ακόμη περισσότερο. 

Και αν αναρωτιέστε πόσες φορές χρειάζεται να κάνετε edging, απάντηση δεν υπάρχει. Όσες φορές θέλετε. Κάποιοι σταματάνε τον οργασμό μια με δυο φορές και μετά αφήνονται. Κάποιοι άλλοι «βασανίζονται» και έτσι το απολαμβάνουν περισσότερο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.