WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Βlended orgasm: Ο οργασμός που παράγει τη μέγιστη ηδονή και πώς θα τον πετύχετε


4 Μαΐου 2020

Βlended orgasm: Ο οργασμός που παράγει τη μέγιστη ηδονή και πώς θα τον πετύχετε

Τι είναι καλύτερο από έναν οργασμό; Ένας οργασμός με διπλή ένταση, ένας οργασμός που πολλαπλασιάζει τις εκπληκτικές αισθήσεις που αισθάνεστε και σας αφήνει με μια αξέχαστη αίσθηση.

Αυτό το είδος οργασμού οι ειδικοί το ονόμασα «blended orgasm» και κάθε γυναίκα μπορεί να τον νιώσουν. 

Τι είναι ακριβώς ο blended orgasm

Στην περίπτωση αυτή υπάρχει συνδυασμός οργασμών που συμβαίνουν ταυτόχρονα. Προκύπτει όταν ερεθιστούν τα γεννητικά νεύρα στην κλειτορίδα, τα πυελικά νεύρα στον κόλπο και τα πνευμονογαστρικά νεύρα στον τράχηλο. Εάν όλα αυτά διεγερθούν ταυτόχρονα, τότε ο οργασμός θα είναι τόσο έντονος και σύνθετος που απλά δεν θα περιγράφεται με λόγια... . Η διάρκειά του μάλιστα είναι περισσότερη από τους άλλους δύο οργασμούς ξεχωριστά. Πρόκειται, σαφώς, για μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία, όχι μόνο για τις γυναίκες που καταφέρνουν να τον βιώσουν, αλλά και για τον παρτενέρ τους.

Πώς θα πετύχετε να έχετε έναν blended orgasm

Η απάντηση είναι πως δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που πρέπει να ακολουθήσει κανείς, ούτε κάποια συγκεκριμένη στάση που να έχει την αποκλειστικότητα στον τομέα αυτό. Χρειάζεται διάθεση, θέληση και πειραματισμός ώστε να επιτευχθεί το απαραίτητο «τρίπτυχο» και φυσικά οικειότητα για να αποφευχθεί το άγχος και πολλές φορές απλώς τύχη. Μόλις βιώσετε την εμπειρία του blended orgasm, θα θέλετε να τον έχετε κάθε φορά που βρίσκεστε στην κρεβατοκάμαρα.
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.