WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 φράσεις που λέει ένας άντρας όταν δεν σας αγαπάει πλέον


22 Δεκεμβρίου 2020

7 φράσεις που λέει ένας άντρας όταν δεν σας αγαπάει πλέον

Όταν μια αγάπη τελειώνει υπάρχουν 7 σημάδια που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Ποια είναι αυτά; Οι παρακάτω φράσεις που λέει ένας άντρας όταν δεν σας αγαπάει πλέον.

Πριν όμως προχωρήσουμε και δούμε αυτές τις φράσεις, ας κάνουμε μια σύντομη σκέψη. Από διάφορες μελέτες μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το πρόβλημα της επικοινωνίας είναι καθαρά αρσενικό. Οι άντρες τείνουν να κρύβουν την κρίση, ελπίζοντας ότι θα περάσει και ότι τα πράγματα θα εξομαλυνθούν σχεδόν με το χτύπημα ενός μαγικού ραβδιού. Από την άλλη μεριά όταν οι γυναίκες καταλάβουν ότι η σχέση έχει φτάσει στο τέλος, το επικοινωνούν και το αποφασίζουν. 

Γι αυτό λοιπόν εάν θέλετε να καταλάβετε ότι δεν σας αγαπάει πλέον ο σύντροφός σας, δείτε τις παρακάτω φράσεις.

1. «Δεν έχω τίποτα να σου πω»

Όταν ένας άντρας λέει αυτή τη φράση, ίσως σε μια στιγμή που βρίσκεται υπό πίεση, αναζητά την εύκολη διέξοδο. Αποφεύγει με απλά λόγια να μπει στην ουσία της ερώτησης που του θέσατε και προσπαθεί να μην απαντήσει απευθείας σε μια βάσιμη υποψία. 

2. «Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα όχι δικό μου»

Αυτή είναι μια άλλη τυπική φράση που λέει ένας άντρας όταν δεν σας αγαπάει πλέον. Ακούγεται ότι θέλει να αποφύγει την ευθύνη και να μην έχει άμεση συμμετοχή στη συζήτηση. 

3. «Δεν σε πιστεύω»

Μια φράση που ρίχνει λάδι στη φωτιά και μπορεί να πυροδοτήσει μια ήδη έντονη συζήτηση. 

4. «Αν δεν σου αρέσω βρες άλλον»

Είναι προφανώς μια λεπτή πρόταση και μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί να είναι ένας είδος πρόσκλησης που ελπίζει ότι θα γίνει αποδεχτή. 

5. «Κάνε ό,τι σου αρέσει»

Σηματοδοτεί την αδιαφορία ενός άντρα ο οποίος δεν τον ενδιαφέρουν πλέον όλα όσα περιστρέφονται γύρω από εσάς. 

6. «Σκέφτεσαι πάρα πολύ»

Αυτή η φράση υποδηλώνει τον φόβο της ανακάλυψης έχει ένας άντρας όταν η σύντροφος του σκέφτεται και επανεξετάζει  τη σχέση τους.

7. «Σ αγαπώ πραγματικά»

Με αυτή τη φράση πολύ πιθανό προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ή την σύντροφό του. Εξάλλου ένα απλό σ αγαπώ είναι περισσότερο από αρκετό.

Εάν λοιπόν οι παραπάνω φράσεις επαναλαμβάνονται πολύ συχνά, τότε θα μπορούσαν ίσως να αποτελέσουν ένδειξη μιας πραγματικά βαθιάς κρίσης στη σχέση. 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.