WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 τύποι γυναικών που αποφεύγουν όλοι οι άντρες


1 Ιανουαρίου 2021

6 τύποι γυναικών που αποφεύγουν όλοι οι άντρες

Μπορεί να πιστεύαμε μέχρι τώρα πως γενικά οι άντρες δεν είναι τόσο επιλεκτικοί. Όμως μια μελέτη έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να μας αποκαλύψει πως υπάρχουν μερικές γυναικείες προσωπικότητες ή συνήθειες που δεν είναι καθόλου προσφιλείς στον αντρικό πληθυσμό. Παρακάτω θα μάθετε ποιους τύπους γυναικών αποφεύγουν οι άντρες.

Η υπερβολικά φλύαρη. Η γυναίκα αυτή τους προκαλεί πονοκέφαλο, γίνεται κουραστική και από ένα σημείο και μετά πατάνε mute και δεν ακούνε τίποτα. Προφανώς αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε μια σχέση που μια από τις βάσεις της πρέπει να είναι η σωστή επικοινωνία. Η πολλή κουβέντα και η επικοινωνία σε προφορικό επίπεδο δεν είναι το καλύτερό τους. Προτιμούν λίγα λόγια που οδηγούν σε πράξεις χωρίς μεγάλες δόσεις ζαλάδας.

Η αδιάκριτη. Μια γυναίκα που δεν έχει την αίσθηση του ιδιωτικού και κατά συνέπεια σχολιάζει ή κουτσομπολεύει, σίγουρα δεν είναι η πιο ποθητή κατηγορία. Το να ασχολείται κάποιος με τις ζωές των άλλων, σημαίνει πως δεν βρίσκει ικανοποίηση στη δική του ζωή.

Η αυταρχική. Οι δυναμικές γυναίκες κάνουν τους άντρες να διστάζουν, πόσο μάλλον οι αυταρχικές. Τους προκαλούν ανασφάλεια και τους βάζουν στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσουν το ρόλο τους.

Η ζηλιάρα. Όπως όλα κι αυτό θέλει μέτρο. Το να κάνει αισθητή την παρουσία της με χαριτωμένο τρόπο μια γυναίκα, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της στο σύντροφό της, μόνο μεμπτό δεν είναι. Η υπερβολική όμως ζήλια φέρνει γκρίνια και έλεγχο, δύο πράγματα που τους είναι αφόρητα. Η ερωτική διάθεση καταστρέφεται και η όποια κατανόηση εξαντλείται.

Που το παίζει έξυπνη. Οι περισσότεροι άντρες θέλουν στο πλευρό τους μια έξυπνη γυναίκα. Όμως άλλο να έχεις γνώσεις και να είσαι χαρισματική στο λόγο και άλλο να το παίζεις έξυπνη και να ανοίγεις κόντρες κάθε φορά που συμμετέχεις σε μια συζήτηση, απλά για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου.

Η ωραιοπαθής. Μια γυναίκα που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μην της σπάσει το νύχι, γίνεται εξαιρετικά κουραστική και ενώ με του που τη βλέπει ένας άντρας είναι γοητευτική, όταν τη ζήσει καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να την αντέξει.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.