WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 άτυχες στιγμές κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής και πώς να τις αποφύγετε


5 Μαΐου 2021

4 άτυχες στιγμές κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής και πώς να τις αποφύγετε

Οι απρόοπτες σεξουαλικές περιπτύξεις μπορεί να έχουν αυξημένη ευχαρίστηση, μπορεί όμως να σας φέρουν και σε δύσκολη θέση.

Δεν χρειάζεται φυσικά να αποφύγετε την ερωτική επαφή επειδή έτυχε και δεν είστε προετοιμασμένοι γι' αυτό. Μερικά tips που πρέπει να έχετε κατά νου πριν προχωρήσετε, έτσι ώστε να μην αισθανθείτε αμήχανα και να αφεθείτε στην απόλαυση της στιγμής.

Είπατε κάτι που δεν έπρεπε. Για να αποφύγετε να πείτε κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα μετανιώσετε, κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να χαλαρώσετε και να αφοσιωθείτε σε αυτόν. Εάν σκέφτεστε κάτι άλλο εκτός από αυτόν θα φανεί. Γι' αυτό χαλαρώστε.

Νυστάξατε. Δουλεύοντας σε ένα απαιτητικό περιβάλλον και προσπαθώντας να ισορροπήσετε την καριέρα σας και την προσωπική σας ζωή, μερικές φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει στην "καταστροφή". Αν είστε πραγματικά κουρασμένοι χωρίς καμιά σεξουαλική διάθεση, απλά συζητήστε μαζί του όσο περισσότερο μπορείτε. Είναι πολύ προτιμότερο από μια νύχτα-καταστροφή.

Το κινητό σας χτυπάει ασταμάτητα. Ακόμη κι αν είναι ανάγκη, το κινητό σας μπορεί να περιμένει. Πρέπει να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στον σύντροφό σας, γι' αυτό κάντε όλες τις απαραίτητες κλήσεις και στείλτε όλα τα αναγκαία μηνύματα πριν τον συναντήσετε. 

Δυσοσμία στην αναπνοή. Μερικές μυρωδιές μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικές για τον σύντροφό σας, γι’ αυτό αποφύγετε όταν βγείτε έξω να παραγγείλετε φαγητά που αφήνουν έντονες μυρωδιές. Ένα σπρέι μέντας για εισπνοή ή μία τσίχλα θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κατάσταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.