WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

3 σημάδια που μαρτυρούν ότι έχετε μοναδική ερωτική χημεία μεταξύ σας


4 Σεπτεμβρίου 2021

3 σημάδια που μαρτυρούν ότι έχετε μοναδική ερωτική χημεία μεταξύ σας
Στα  πρώτα στάδια μιας σχέσης ακόμη και η πιο σύντομη επαφή με τα μάτια αρκεί για να νιώσετε έντονα συναισθήματα

Στα  πρώτα στάδια μιας σχέσης ακόμη και η πιο σύντομη επαφή με τα μάτια αρκεί για να νιώσετε έντονα συναισθήματα. Αυτό ονομάζεται χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων που φέρνει έντονους καρδιακούς παλμούς και ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς οι άνθρωποι που είναι πιο ευχάριστοι και εξωστρεφείς είναι πιο πιθανό να βιώσουν χημεία στον έρωτα. Η χημεία συμβαίνει όταν διάφοροι παράγοντες συγκλίνουν στην κατάλληλη στιγμή. Για παράδειγμα, η χημεία είναι πιο δυνατή όταν οι άνθρωποι είναι και οι δύο ανοιχτοί στην εμπειρία.

Παρακάτω θα δούμε 3 χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ζευγαριών που έχουν γνωρίσει τη χημεία στον έρωτα. 

Κοινό χιούμορ

Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό για την οικοδόμησης των σχέσεων. Μάλιστα τα ζευγάρια που γελούν και χρησιμοποιούν το χιούμορ έχουν λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν

Ειλικρίνεια  

Η ειλικρίνεια σε μία σχέση είναι το άλφα και το ωμέγα. Η ειλικρίνεια και η επικοινωνία έχουν άμεση σύνδεση μεταξύ τους. Η ειλικρίνεια προσφέρει ένα σταθερό «έδαφος» πάνω στο οποίο χτίζεται το «κτίριο» της σχέσης με αποτέλεσμα να έχει γερές βάσεις. 

Έκφραση αγάπης 

Η έκφραση της ζεστασιάς, της καλοσύνης και της κατανόησης, φαίνεται να προκαλεί έλξη και στα δύο φύλα.

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.