WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

H επιστήμη μίλησε: Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στο πρώτο ραντεβού


27 Σεπτεμβρίου 2021

H επιστήμη μίλησε: Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στο πρώτο ραντεβού

Προσωπικά ή διαδικτυακά, τα πρώτα ραντεβού δημιουργούν σε όλους άγχος. Από τα ρούχα που θα φορέσετε μέχρι το μέρος που θα συναντηθείτε, όλα μπορούν να επηρεάσουν το πρώτο ραντεβού. 

Αλλά τα παραπάνω λάθη δεν είναι καταστροφικά, αντ αυτού μπορείτε να τα διορθώσετε. Υπάρχουν όμως κάποια λάθη που είναι σχεδόν αδύνατο να ξεπεραστούν. Σύμφωνα λοιπόν με μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε σε ένα πρώτο ραντεβού είναι να μην είστε ο εαυτός σας. 

Τι σημαίνει όμως το «Να είσαι ο εαυτός σου»;

Να είσαι ο εαυτός σου! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι, είχε πει ο Όσκαρ Γουάιλντ. Το να είστε ο εαυτός σας μπορεί να μη λύσει όλα τα προβλήματα του πρώτου ραντεβού, αλλά είναι μια καλή αρχή. 

Μην προσπαθείτε να είστε αρεστοί σε όλους. Να είστε πάντα ο εαυτό σας, ακόμα και στο πρώτο ραντεβού, και να υποστηρίζετε τα θέλω σας. Κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο και αυτή είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα σας κάνει ξεχωριστούς και αυθεντικούς. 

Εξάλλου δεν βγαίνετε ραντεβού για να υποδυθείτε έναν ρόλο, αλλά για να περάσετε καλά δείχνοντας αυτό που είστε. Κάπως έτσι το ραντεβού μετατρέπεται σε μια πρόκληση για να εξασκήσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας.

Το να ζεις σε έναν κόσμο που θέλει να σε κάνει ίδιο με τους άλλους είναι πολύ εύκολο, το να έχεις όμως τον δικό σου αξιοπρεπές τρόπο στον κόσμο που ζούμε είναι δύσκολο και παράλληλα ανεκτίμητο.
 

Δείτε επίσης: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Couple goals από πάντα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.