WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 λόγοι που η Παρασκευή είναι η ιδανική μέρα για σεξ


Κλέλια Φατούρου

14 Ιανουαρίου 2022

5 λόγοι που η Παρασκευή είναι η ιδανική μέρα για σεξ
Pexels/cottonbro
Γιατί η Παρασκευή είναι η καλύτερη μέρα για σεξ

Έφτασε η μέρα που όλοι περιμέναμε. Η Παρασκευή είναι αυτός ο γλυκός προπομπός του Σαββατοκύριακου. Αν θες τη γνώμη μου, είναι η καλύτερη της εβδομάδας γιατί έχεις κάτι για να ανυπομονείς ενώ είσαι στη δουλειά και ξέρεις ότι μερικές ώρες μετά, θα πίνεις ποτέ με τους φίλους σου ή θα κάνεις cocooning με Netflix και πίτσα.

Ό,τι και να κάνεις το βράδυ της Παρασκευής, το σεξ μπορεί να χωρέσει και να δώσει το καλύτερο φινάλε (διπλής ερμηνείας) σε μία δύσκολη και κουραστική εβδομάδα. Εμείς θα σου δώσουμε 5 καλούς λόγους για να το τιμήσεις και σήμερα.

Ξορκίζει την εβδομάδα

Μήπως μόλις πέρασες τη χειρότερη εβδομάδα της ζωής σου; Μήπως βρίσκεσαι στο κατώφλι της παραίτησης; Πριν πάρεις κάποια βιαστική απόφαση, κάνε σεξ και θα ξυπνήσεις με άλλη διάθεση το Σάββατο.

Σου δίνει ενέργεια για το Σαββατοκύριακο

Ξυπνάς πιο χαλαρή και ανέμελη, ο ύπνος γίνεται πιο ποιοτικός και οι πονοκέφαλοι φεύγουν. Επειδή όμως η επίδραση του σεξ δεν έχει τόσο μεγάλη διάρκεια, κάνε ξανά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Έχεις καλύτερο mood

Αν και θεωρώ ότι είναι πιο ωφέλιμο να επιλέγεις το σεξ τις Δευτέρες ή τις Τρίτες (τότε που τα πράγματα είναι πιο δύσκολα), η αλήθεια είναι ότι η Παρασκευή σε βρίσκει σε πολύ καλύτερη ψυχολογική διάθεση. Κάνεις σχέδια για το weekend και δεν σε νοιάζει αν θα ξενυχτήσεις ή όχι.

Δυναμώνει τη σχέση

Πράγμα που ισχύει και για την υπόλοιπη εβδομάδα. Όσο περισσότερο (και ποιοτικό) σεξ κάνετε, τόσο πιο πολύ συνδέεστε και ως ζευγάρι. Ακόμα και αν φοράτε πιτζάμες και βλέπετε ένα ακόμη επεισόδιο Succession, πατήστε pause και ελάτε πιο κοντά.

Μία φαντασίωση την εβδομάδα

Ποια είναι η ιδανική μέρα να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο; Σίγουρα όχι η Δευτέρα. Αντιθέτως, η Παρασκευή ενδείκνυται για να δοκιμάσετε μία νέα στάση ή να χρησιμοποιήσετε ένα sex toy που θέλατε καιρό. Ας είναι αυτός ο εβδομαδιαίος στόχος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.